Antena Căutare

Un veteran de război și-a reîntâlnit marea dragoste din tinerețe după 75 de ani: ”Am știut întotdeauna că te-am iubit!”

Se spune că prima dragoste nu se uită niciodată, iar această afirmație pare să fie dovedită, încă o dată, de un veteran de război. 

Se spune că prima dragoste nu se uită niciodată, iar această afirmație pare să fie dovedită, încă o dată, de un veteran de război.

K.T Robbins avea doar 24 de ani atunci când avea loc Al Doilea Război Mondial, însă vremurile acelea tulburi nu l-au împiedicat să se îndrăgostească. Militar de profesie, acesta se afla plecat la luptă în nord-estul Franței, iar la un moment dat a cunoscută pe franțuzoaica Jeannine Ganaye. Avea doar 18 ani iar frumusețea ei răpitoare l-a cucerit. 75 de ani mai târziu, îns, Robbins n-a uitat-o, însă a avut parte de o surpriză colosală.

Citește și: Tot ce a vrut a fost să trăiască o poveste de iubire, însă a costat-o 750.000 de lire! O britanică se judecă acum cu un român pentru a-și recupera banii

Un veteran de război și-a reîntâlnit marea dragoste din tinerețe după 75 de ani: ”Am știut întotdeauna că te-am iubit!”

K.T s-a îndrăgostit la prima vedere de Jeannine în timp ce lupta în nord-estul Franței. N-a avut, însă, timp să-i mărturisească dragostea, iar la scurt timp după ce a cunoscut-o a fost nevoit să plece, fiind transferat pe frontul de est.

Deși i-a promis atunci că se va întoarce după ea, circumstanțele au făcut să nu se întâmple asta. K.T. s-a întors în America și s-a întors la viața lui. Tot ce-i amintea de marea iubire era o fotografie alb-negru.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Jeannine Ganaye, acum Pierson, și-a văzut de viața ei și, în secret, a sperat întotdeauna ca bărbatul de care s-a îndrăgostit să se întoarcă. Și s-a întors, însă 75 de ani mai târziu.

Totul a fost posibil după ce o televiziune din Franța l-a adus în țară pe K.T, acum în vârstă de 97 de ani, cu ocazia împlinirii a 75 de ani de la Debarcarea din Normandia. În avion, însă, el a aflat că jurnaliștii au găsit-o pe Jeannine și o va întâlni.

”Am știut întotdeauna că te-am iubit.”, i-a spus K.T. ”Vei rămâne mereu în inima mea.”, i-a mai spus el.

Citește și: Povestea secretă din spatele ultimului Joker. Joaquin Phoenix: o dramă, o sectă și o mare poveste de iubire

”Când a plecat am plâns mult, am fost foarte tristă. Mi-am dorit ca după război să nu se fi întors în America.”, a mărturisit Jeannine, potrivit sursei citate.

Potrivit People, Robbins a fost căsătorit cu Lilian, timp de 70 de ani, până la moartea ei, în 2015. Pierson, de asemenea, s-a căsătorit în 1949 și a avut cinci copii cu soțul ei, care a murit de curând.

Acum, cei doi s-au reîntâlnit și și-au promis să se iubească ca și cum ar fi adolescenți.

Alertă WhatsApp: acest mesaj îți poate virusa telofonul și oferă acces la toate fotografiile tale... Cum era văzută România de americani în anii negri din vremea lui Nicolae Ceauşescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x