Antena Căutare

Un vitel cu doua capete, nascut la o ferma din SUA

Un vitel cu doua capete a fost adus pe lume la o ferma din Statele Unite. Din pacate, proprietarii domeniului au gasit animalul mort, insa i-au pastrat trupul, relateaza Huffington Post.

„Nu ni s-a mai intamplat asa ceva. Chiar nu imi vine sa cred ca s-a intamplat la ferma noastra, nu mai avem multe vite”, a declarat Heidi Kirschbaum, care, impreuna cu cumnata sa, a descoperit animalul.

Cele doua au ridicat trupul de pe o pasune si l-au depozitat intr-un congelator. Si-au motivat gestul spunand ca ar putea dona unui muzeu vitelul cu doua capete.

Un veterinar a explicat ca, cel mai probabil, a fost vorba de o mutatie genetica, iar unul dintre vitei nu s-a dezvoltat complet in pantece.

Foto: Heidi Kirschbaum/Huffington Post

Horoscop financiar si profesional, cu Anca Martin: "Racii, Balantele si Scorpionii trebuie sa renunte la orgolii&qu... "Bebelus" regal in SUA: Un pui de rinocer dintr-o specie pe cale de disparitie e vedeta gradinii zoologice din...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x