Antena Căutare

Unde este ascuns lunetistul, în această imagine? Cei mai mulți oameni nu îl pot vedea. Tu l-ai găsit?

Brent Downing, un american expert în arta camuflajului, a realizat o serie de videoclipuri pe YouTube în care arată cum "se fac de nevăzut" lunetiștii, când se află în diverse misiuni.

Brent Downing, un american expert în arta camuflajului, a realizat o serie de videoclipuri pe YouTube în care arată cum "se fac de nevăzut" lunetiștii, când se află în diverse misiuni.

Camuflajul poate reprezenta diferenţa între viaţă şi moarte, într-o situaţie de luptă. Se pare că pentru armata americană, camuflajul este o artă.

În 2015, armata americană a modificat uniformele de camuflaj, în cadrul unui efort de a conferi ma multă protecţie soldaţilor săi. Cu un an în urmă, armata americană instituise deja o nouă uniformă de camuflaj, cu un tipar diferit, din cauza problemelor de care s-au plâns militarii, privind ascunderea lor eficientă, probleme care le puneau viaţa în pericol, scrie adevarul.ro.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe asta n-o știați. Cum poți găsi o persoană pe Facebook fără să-i știi numele!... Vrei un ten de copil, catifelat şi fără imperfecţiuni? Cele mai eficiente măşti de faţă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x