Antena Căutare

Unde este șarpele ascuns din imagine? Iluzia optică face senzație pe internet. Care e răspunsul

Poza de mai sus s-a transformat în cea mai tare iluzie optică a momentului. Mii de persoane din întreaga lume au încercat să descopere unde este șarpele ascuns din imagine.

Imagine cu un șarpe ascuns în iarbă Galerie
O fotografie realizată de curând a devenit virală în toată lumea după ce internauții au încercat să își dea seama unde este șarpele din imagine | sursa foto: Profimedia

Recent a apărut pe internet o iluzie optică ce s-a transformat în senzația momentului. Mii de persoane din întreaga lume încearcă să găsească răspunsul corect.

O fotografie realizată de curând a devenit virală în toată lumea după ce internauții au încercat să își dea seama unde este șarpele din imagine.

O iluzie optică îi face pe internauți să se întrebe unde este șarpele ascuns în iarbă

Un fotograf a reușit să surprindă un piton-tapet, o reptilă cu totul și cu totul spectaculoasă din punct de vedere al jocului de culori de pe piele.

Inițial, poza a fost postată pe Facebook și a adunat instant sute de reacții și comentarii. Ceea ce este surprinzător este faptul că aproape nimeni nu a reușit să găsească șarpele al cărui cap se distinge destul de bine printre firele de iarbă.

Citește și: Tu vezi un câine sau un bărbat? Iluzia optică a devenit virală pe internet. Ce este cu adevărat în imagine

Unul dintre internauți a comentat faptul că mai mult ca sigur va fi mușcat de un șarpe într-o bună zi, având în vedere cât de bine se pricepe să-i găsească, în timp ce un altul a zis că sigur i-a venit vremea să facă un control oftalmologic.

Alții, mai nepricepuți, au dezvăluit faptul că nu reușesc să vadă reptila nici măcar atunci când cineva indică locul cu pricina, ceea ce este și mai surprinzător.

Citește și: Iluzia optică ce provoacă isterie online! Tu poți să găsești pisica din bibliotecă? Cei mai mulți renunță, după minute bune de încercări: „E imposibil!”

Așa cum era de așteptat, poza a făcut senzație, a devenit instant virală și a adunat mii de aprecieri, share-uri și numeroase comentarii.

Tot recent, o altă iluzie optică a pus internetul pe jar. O fotografie realizată de niște prieteni în timpul unei drumeții într-o zonă muntoasă s-a transformat într-o adevărată provocare pentru internauții care au încercat să descopere câte persoane sunt, de fapt, într-o fotografie în care apar niște bărbați ținând patru sticluțe de băutură.

Au doborât recordul pentru cea mai mare familie. Câți copii are familia și cât de mult costă doar mâncarea lor... Mikel Ruffinelli e femeia cu cel mai mare posterior din lume! Șoldurile sale au 2,5 metri diametru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x