Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

Unul dintre cele mai mari secrete ale COVID-19, dat în vileag de o bebelușă! „Ne-a prezentat cea mai puternică dovadă!”

Unul dintre cele mai mari secrete ale noului coronavirus (COVID-19) ar fi fost dat în vileag cu ajutorul unei bebelușe nou-născute, din Statele Unite ale Americii, potrivit unei echipe de medici.

Unul dintre cele mai mari secrete ale COVID-19, dat în vileag de o bebelușă! „Ne-a prezentat cea mai puternică dovadă!”

Hepta

Specialiștii susțin că bebelușa, care s-a născut în Texas și al cărei nume nu a fost divulgat, a fost dusă la terapie intensive imediat după naștere, deoarece mama ei fusese diagnosticată cu COVID-19.

Fetița a fost și ea depistată cu COVID-19, la o zi după ce s-a născut. Bebelușa a făcut febră și avea problem respiratorii – două dintre cele mai cunoscute simptome ale infectării cu noul coronavirus.

Potrivit medicilor, această fetiță a prezentat „cea mai puternică dovadă dintre cele ce există, până în present”, că femeile însărcinate își pot infecta cu coronavirus bebelușii nenăscuți, dacă se îmbolnăvesc de COVID-19.

Specialiștii au analizat placenta și au descoperit inflamție și urme ale coronavirusului – ceea ce arată că bebelușa s-a infectat înainte de a se naște.

Citește și: Previziune înspăimântătoare, de la ONU! Ce ar putea urma după pandemia de coronavirus. „130.000.000 de oameni ar putea fi afectați!”

Săptămâna trecută, experți din Italia au găsit, de asemenea, „dovezi puternice” potrivit cărora noul coronavirus poate trece de la mame la copiii nenăscuți. Aceștia au găsit noul virus în cordonul ombilical și în placentă.

Până acum, cercetătorio au spus că transmiterea noului coronavirus prin intermediul placentei „nu poate fi exclusă”, după ce au fost raportate mai multe cazuri de nou-născuți depistați cu noul coronavirus.

Citește și: „Al doilea val de coronavirus ar putea fi mai rău decât primul!”. Britanicii au făcut calculele! Când va începe și câți oameni va omorî

Încă de la începutul pandemiei de coronavirus, medicii s-au întrebat dacă noul virus poate infecta copiii încă nenăscuți, în timpul sarcinii, la del ca HIV, Zika și alte virusuri.

Câteva raportări timpurii din China au sugerat că și noul coronavirus ar putea infecta copiii încă nenăscuți, după ce câțiva bebeluși au fost depistați cu COVID-19. Totuși, atunci, medicii au susținut că este dificil să lămurească dacă acei nou-născuți au fost infectați cu noul coronavirus în timpul sarcinii sau, ulterior, în spital.

Recomandari