Căutare Live

Uraganul Sandy le-a facut rau pana si mortilor!

Uraganul Sandy "forteaza" sicriele si mortii sa se ridice la sol. Apele au navalit si au facut ca doua cosciuge, unul argintat si altul de bronz, sa iasa din pamant.

Daily Mail

S-a intamplat la un cimitir din Crisfield, Maryland, acolo unde doua sicrie au iesit la suprafata, dupa ce inundatiile au umflat solul, iar vantul, suficient de puternic, a indepartat dalele de ciment ce acopereau mormintele.

A fost un fel de bombardament al naturii ce a atacat Coasta de Est a Statelor Unite ale Americii, afectandu-i chiar si pe cei care se odihneau... pentru totdeauna. Uraganul Sandy, prin forta sa, i-a facut sa se ridice din mormant!

L-a luat radarul, pe bicicleta, despuiat!... Autoritatile americane chiar se pregatesc pentru apocalipsa zombie. Astazi incep antrenamentele...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri