Antena Căutare

Vacanta pe doua roti, prin toata Europa

S-au plictisit de zilele de munca si de concediile "All Inclusive" la bulgari si au ales sa-si faca vacanta altfel. Trei bucuresteni pleaca pe bicicleta prin toata Europa. Vor sa pedaleze peste 4.000 de kilometri prin sapte tari.

Cei trei prieteni biciclisti, rezistenti si optimisti, si-au pus in plan sa mearga de la Ocean la Marea Neagra. Cunoscutii le-au apreciat ideea, dar le-au spus ca nu sunt normali, asa ca si-au numit echipa "Putin Plecati". Pentru 45 de zile, toti isi lasa familiile si joburile, pentru o aventura despre care le vor povesti nepotilor. "Deconectare de aglomeratie, stres, de lucrurile pe care le faci, de rutina si asa mai departe. O alunecare spre complet nou, de surpriza, de locuri nebatute", spune Sebastian, unul dintre biciclisti.

Si-au propus sa parcurga 4.000 de kilometri si sa traverseze sapte tari. Doar unul dintre ei are experienta la pedale. Ceilalti doi abia daca au facut cateva sute de kilometri pana acum. Vor sa faca in jur de 100 de kilometri pe zi. Banii pe care o sa ii aiba fiecare in buzunar - 1.300 de euro. Pe drum, vor cara cu ei si cate un mini-sifonier de fiecare. Cei trei muschetari ar mai fi avut loc si pentru un al patrulea, insa acesta a cedat in ultimul moment.

Bucurestenii vor pleca in aventura vietii lor peste patru zile. Se vor intoarce pe 10 septembrie, cand se vor opri direct in Vama Veche.

Album de Oscar: Postere de film celebre, transformate in fotografii de... nunta!... Noul zeu al indienilor: un baiat de 12 ani “inzestrat de Dumnezeu” cu o coada...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x