Live acumFilm: Scurtcircuit (Romania 2017)
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)

A fost aleasă una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar este, de fapt, bărbat! Valentina are forme perfecte - FOTO

Are o trăsături superbe, o siluetă sculptată și urmează să fie admirată de milioane de oameni, pe paginile unei reviste dedicate „perfecțiunii feminine”. Doar că superba Valentina s-a născut, de fapt, Valentin!

Cea mai frumoasă femeie a anului 2020 este, de fapt, bărbat! Valentina are forme perfecte!

Profimedia, Facebook/ Valentina Sampaio

Revista americană Sports Illustrated va găzdui în paginile celebrului său număr anual „Swimsuit Issue” primul manechin transgender din istorie, Valentina Sampaio, potrivit AFP.

„Acest lucru înseamnă mult. Nu neapărat pentru mine, ci pentru întreaga comunitate LGBTQ+”, a spus modelul, pentru ABC.

Valentina are 23 de ani și s-a născut într-o familie de pescari, în nordul Braziliei.

Acest număr „Swimsuit Issue”, care prezintă modele în costume de baie în decoruri paradisiace, a devenit o tradiție în Statele Unite, chiar dacă influenţa lui s-a diminuat în ultimii ani.

În 2014, când revista a împlinit 50 de ani, a fost vândută în 785.000 de exemplare.

Deşi are 23 de ani, Valentina Sampaio are deja o experienţă în modelling. Ea a apărut într-o ediţie franceză a revistei Vogue, în martie 2017.

În august 2019, a fost angajată de Victoria's Secret pentru o campanie publicitară, devenind primul manechin transgen care a reprezentat celebra marcă de lenjerie intimă.

Ea a povestit pentru ABC că a fost respinsă la un casting din cauză că este o persoană transgender.

Mult timp axată pe tinerele manechine caucaziene, revista Sports Illustrated s-a deschis, de-a lungul anilor, şi altor profile. În 1997, americana Tyra Banks a fost prima femeie de culoare care a apărut pe prima pagină.

De asemenea, au apărut sportive, în special jucătoarea de tenis Serena Williams sau campioana de arte marţiale mixte Ronda Rousey.

În 2016, modelul american top-size Ashley Graham a pozat pentru prima dată pentru revistă.

Numărul cu Valentina Sampaio va fi la chioşcuri din 21 iulie.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro