Antena Căutare

Vărsătorii vor fi cam agitaţi: Horoscopul zilei, cu Andreea Joiţa!

Nativii din zodia berbec sunt în mare formă, au un chef de viaţă molipsitor şi, în plus, se vor bucura de reuşite pe toată linia.


Nativii din zodia berbec sunt în mare formă, au un chef de viaţă molipsitor şi, în plus, se vor bucura de reuşite pe toată linia.

Taurii îşi fac prea multe gânduri, analizează îndelung anumite situaţii şi riscă să piardă din vedere tocmai esenţialul. Ar fi spre binele lor să ia lucrurile mai uşor.

Gemenii nici nu vor să audă de muncă, însă nu vor avea încotro şi vor trebui să pună la punct proiecte importante.

Racii nu prea ştiu de glumă, vor fi acele persoane care nu se vor integra în colectiv şi vor prefera să stea retrase.

Leii au tendinţa de a se implica în lucruri care nu îi privesc şi din dorinţa de a face un bine, pot fi interpretaţi total greşit. Mai bine, ar sta în banca lor.

Fecioarele se vor bucura de o zi excelentă în plan familial, relaţia de cuplu merge ca pe roate, iar asta le da o stare de bine.

Balantele vor fi irascibile şi îşi vor arăta cu uşurinţă nemulţumirea faţă de persoanele care vor avea opinii diferite de ale lor. Toleranţa i-ar scuti de bătăi de cap inutile.

Scorpionii vor avea o zi încărcată, cu multe drumuri de făcut. Însă, dacă se vor organiza corect, vor avea sorţi de izbândă.

Săgetătorii vor petrece în familie, se vor relaxa şi vor pune la cale noi proiecte de afaceri.

Capricornii stau foarte bine la capitolul comunicare şi vor reuşi să obţină lucruri importante datorită vorbelor potrivite şi alese.

Vărsătorii au un tonus la cote maxime, apropierea weekendului le dă o stare accentuată de agitaţie. Vor avea parte de o zi reuşită.

Peştii vor fi cu mintea la distracţie, nicidecum la muncă. de aceea, rezultatele profesionale vor fi pe măsură.

Halep a scris istorie la 22 de ani. Ce făceau, la vârsta ei, Nadia, Hagi, Eminescu, Iorga sau Napoleon?... Casa solară, realizată de 70 de studenţi, va merge la Solar Decathlon Europe 2014...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x