Antena Căutare

Vezi ce obiecte ciudate iau romanii cu ei in avion!

Cutite, ciocane, surubelnite si chiar potcoave de cal. Asta cara romanii in bagajele de mana cand pleaca in zbor in strainatate. Asta desi pe biletele de calatorie este tiparita o lista cu obiectele interzise atat pentru bagajul de mana cat si pentru cel de cala. Numai la Aeroportul Henri Coanda sunt confiscate patru lazi cu astfel de obiecte in fiecare luna.

Pasagerul cand a ajuns in aeroport primeste o serie de informari. De la afisajele de la ceck-in unde sunt informatii despre masurile legate de lucrurile interzise si ceea ce trebuie sa faca in controlul de securitate.

Daca nu respectati regulile, obiectele sunt confiscate si apoi distruse.

La punctul de check-in trebuie sa fiti foarte atenti cu ceea ce aveti in geanta. O surubelnita, spre exemplu, nu este un obiect pe care il puteti lua cu dumneavoastra. Daca aveti ceva de reparat acolo unde va duceti, trebuie sa achizitionati una, la sosire.

Scanner-ele din aeroporturi vad absolut tot ce aveti in bagaje. Si e spre siguranta tuturor pasagerilor. Tot pentru binele lor. Modul in care se fac verificarile este, de asemenea, foarte bine controlat.

Cea mai noua reglementare a Uniunii Europene interzice aparatele de scanare corporala bazate pe raze X in aeroporturi. Decizia a fost luata pentru a nu pune in pericol sanatatea cetatenilor.

REPORTAJ! Lenin, la Seattle, in inima capitalismului... FOTO! A fost creat cel mai usor material solid, de o mie de ori mai subtire decat parul uman!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x