Antena Căutare

VIDEO Creatura lungă și transparentă care seamănă cu o „coloană vertebrală”. Peste ce a dat un iubitor al sporturilor pe apă

Un bărbat din California de Sud, pasionat de sporturi pe apă, a descoperit lângă placa sa „paddleboard” o creatură ciudată, astfel că s-a oprit să o analizeze. Ce era, de fapt, vietatea transparentă care i-a captat atenția.

placa creatura de mare Galerie
Ce a descoperit un bărbat în timp ce se plimba cu placa | Instagram

Bill Clements s-a gândit la început că ar putea să fie vorba despre un șarpe de mare, după ce a văzut lângă placa sa o creatură marină complet transparentă. Aceasta semăna cu o meduză, însă avea altă „conformație”, fiind alungită.

Citește și: De la depărtare aducea cu o porție de spaghetti, până a început să se miște. Ce este ”creatura” din imagini

Creatura lungă și transparentă care seamănă cu o „coloană vertebrală”

Bărbatul a glumit și a zis că i s-a părut că vede în apă ceva ce semăna mai degrabă cu „o coloană vertebrală plutitoare”, decât cu un animal real. Clements făcea singur „paddleboarding”, un sport care implică o placă cu pedale, atunci când a zărit creatura gelatinoasă, în Dana Point, din Orange County.

Acesta s-a oprit să o analizeze, iar curiozitatea l-a împins să își dorească să o studieze mai îndeaproape, astfel că a luat vietatea în mână. Mai multe imagini AICI.

„Nu știam ce este. Tocmai văzusem ceva ciudat. Am crezut că arată ca un șarpe, dar am spus că nu există șerpi aici, în Pacific”, a dezvăluit bărbatul. Deși Clements nu știa dacă vietatea îl va înțepa, acesta a explicat că a fost mai mult decât curios.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: O scroafă a fătat o creatură mutant care l-a îngrozit pe fermier. Bărbatul spune că nu a mai văzut așa ceva

Ce era creatura descoperită de bărbat. Misterul a fost elucidat

Abia mai târziu, Clements a aflat că a dat peste o salpă de mare, o nevertebrată translucidă. Un expert a explicat că acestea sunt mai apropiate de om decât de meduze, fiind mai apropiate de taxonomia oamenilor, potrivit usatoday.com.

„Seamănă mult cu o meduză. Dar aceste organisme nu au deloc celule înțepătoare. Sunt total inofensive și sunt incredibil de frumoase. Faptul că a dat peste o creatură atât de mare chiar la suprafață, este destul de neobișnuit”, a declarat Karla Heidelberg, care predă științe biologice și studii de mediu la Universitatea din California de Sud.

Salpele marine pot crește în lungime precum un om, adăugând formațiuni în formă de lanț. Creatura preferă, în general, apa mai adâncă, mai ales pe timpul ziei, astfel că expertul a explicat că bărbatul a fost norocos să o găsească.

Pe contul său de Instagram, având în vedere că este pasionat de sporturi pe apă, Clements a mai postat interacțiuni cu diverse vietăți marine.

Camerele dintr-un magazin de bijuterii au surprins cel mai ingenios furt, care nici nu a fost făcut de un om. Ce apare p... S-a născut cu o malformație, însă a ajuns un model de succes. Cum arată Mahogany Geter, la 24 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe Marti, 28.05.2024, 12:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x