Antena Căutare

VIDEO! Cum sa reactionezi atunci cand esti atacat de un urs

Zece turisti care se plimbau prin Alaska au avut parte de sperietura vietii lor, atunci cand au dat nas in nas cu un urs. Vezi mai jos cum au scapat!

Turistii se plimbau prin Parcul National Katmai, insotit de un ghid care le-a spus ca pot vedea ursii in conditii perfecte de siguranta. Turistii au participat si la un curs in care au fost invatati cum sa se comporte in eventualitatea in care ursii totusi ataca. Este posibil ca acest curs sa le fi salvat viata.

Amintindu-si ce au fost invatati, turistii nu au facut nicio miscare, ci au stat in acelasi loc in care i-a vazut prima oara ursul. Dupa ce i-a inconjurat de cateva ori, speriindu-i, animalul i-a lasat in pace.

Faptul ca n-au fugit le-a salvat si vietile. Expertii in comportamentul ursilor spun ca, in momentul in care acestia ataca, trebuie sa ramai nemiscat, in picioare si sa faci cat mai putin zgomot. In cazul in care fugi sau tipi, nu faci decat sa-l provoci.

VIDEO! O femeie din China a trait 44 de ani cu un termometru in plamani... UIMITOR! Planeta Venus si-a incetinit miscarea de rotatie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x