Antena Căutare

VIDEO! Cum va arata bucataria viitorului: te impedica sa mananci intre mese si iti supravegheaza numarul de calorii consumate

Tehnologia evolueaza cat ai clipi, iar acest lucru nu mai este strain de nimeni. Mai mult decat atat, apar peste noapte tot felul de dispozitive robotizate care vin in ajutorul nostru, pentru a ne usura anumite activitati cotidiene. Ce spuneti de o bucatarie care nu v-ar permite sa mancati ciocolata la o ora nepotrivita?

Bucataria din anul 2063 va ajuta sa traiti mai mult, va sugereaza alimentele din dieta zilnica pentru a va optimiza performantele si va impiedica sa mancati intre mesele principale ale zilei, afirma autorii proiectului "2063 Dining", scrie Daily Mail.

Gadgetul viitorului in materie de alimentatie este cu atat mai inovator cu cat va dispune de dispozitive menite sa scaneze palmele proprietarilor pentru a le monitoriza nutritia. Bucataria cea inteligenta va va comunica degraba cate calorii contine un aliment pe care urmeaza sa-l consumati.

Nu va mai fi asadar nevoie sa cereti ajutorului unui nutritionist, pentru ca in bucatarie veti gasi monitoare care va vor spune cand ati atins limita de calorii pe zi.

Desi va mai trece destul de mult timp pana ce proiectul va fi pus in forma, ideea pare sa fie una cu adevarat revolutionara.

Urmariti cateva imagini cu "bucataria viitorului"! Nu-i asa ca e de exceptie?

Galerie foto! Cele mai trasnite modele de genti!... Laser, frate: Sabiile din "Star Wars" au devenit realitate, din intamplare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x