Antena Căutare

VIDEO ȘOCANT! E cea mai PUTERNICĂ familie din lume! Antrenamente mult prea dure pentru copii de 11 ani

E cea mai puternică familie din lume, la propriu. Chiar dacă par a fi o familie normală, Nick, Callie, Dylan ,11 ani și Jessica de cinci ani au ajuns la performanțe neașteptate datorate antrenamentelor zilnice pe care le fac împreună. Aparent , ai putea spune că încearcă să ducă o viață sănătoasă, dar când realizezi la ce chinuri sunt supuși cei doi copii, te înspăimânți.

E cea mai puternică familie din lume, la propriu. Chiar dacă par a fi o familie normală, Nick, Callie, Dylan ,11 ani și Jessica de cinci ani au ajuns la performanțe neașteptate datorate antrenamentelor zilnice pe care le fac împreună. Aparent , ai putea spune că încearcă să ducă o viață sănătoasă,dar când realizezi la ce chinuri sunt supuși cei doi copii, te înspăimânți.


Dylan a ajuns la performanța de a ridica deasupra capului o halteră de 65 kg, în timp ce surioara lui poate ridica de la pământ o halteră de 45 kg. Uite cum arată o zi din viața lor în video-ul urmator!

SHOW de zile mari la ÎNMORMÂNTARE! Toți au rămas șocați când au văzut ce priveghi a organizat o fiică pentru raposata ei... E un exemplu de viață, iar fetele frumoase ÎL ADORĂ! A participat la un concurs de frumusețe în scaun cu rotile și plin ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x