Antena Căutare

E un exemplu de viață, iar fetele frumoase ÎL ADORĂ! A participat la un concurs de frumusețe în scaun cu rotile și plin de pete

Drew Foster este un băiat adorabil, inteligent, iar povestea lui tristă a înduioșat multă lume. La cei 14 ani suferă de o boală genetică foarte rară care îl ține în scaunul cu rotile . Adolescentul din Statele Unite nu poate merge din cauză că oasele sale nu îi susțin corpul, fiind constant în pericolul de a se rupe, dar și de o afețiune neurologică care îi lasă semne pe tot corpul.

Drew Foster este un băiat adorabil, inteligent, iar povestea lui tristă a înduioșat multă lume. La cei 14 ani suferă de o boală genetică foarte rară care îl ține în scaunul cu rotile .

Adolescentul din Statele Unite nu poate merge din cauză că oasele sale nu îi susțin corpul, fiind constant în pericolul de a se rupe, dar și de o afețiune neurologică care îi lasă semne pe tot corpul.

Cum a ajuns pe scenă cu cele mai frumoase femei ale lumii? Tatăl său este acționar la spitalul la care se tratează și se ocupă și cu organizarea concursurilor de frumusețe. Drew a apărut pe scenă la Miss Michigan 2014, iar fetele frumoase l-au primit cu aplauze și i-au acordat adolescentului onoarea de a o încorona pe câștigătoarea competiției de frumusețe.

VIDEO ȘOCANT! E cea mai PUTERNICĂ familie din lume! Antrenamente mult prea dure pentru copii de 11 ani... VIDEO: S-a întors lumea cu fundu-n sus! Au apărut pepenii PĂTRAŢI! Ai văzut cum arată?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x