Antena Căutare

VIDEO emotionant: un copil cu paralizie cerebrala e ajutat de colegi sa alerge!

Matt Woodrum, de 11 ani, cu grave probleme de sanatate, a dorit sa termine o cursa de 400 de metri!

"Era cea de-a patra alergare a zilei, a patra cursa. I-am spus lui Matt sa nu forteze, dar el a tipat la mine ca vrea sa alerge". Asa isi incepe povestea Anne Curran, mama lui Matt Woodrum, un baietel de 11 ani nascut cu grave probleme de sanatate, paralizie cerebrala.

Colegii sai au plecat in cursa, iar Matt i-a urmat. Logic, a ramas in urma si, dupa vreo 200 de metri, parea ca vrea sa renunte. Atunci, John Blaine. profesorul de sport s-a dus langa el si l-am intrebat, incercand sa-l incurajeze: "Matt, ce facem acum, abandonam?" "In niciun caz", a venit raspunsul!

In acel moment s-a petrecut ceva miraculos. Toti colegii au venit sa-l sustina pe Matt care, astfel, a reusit sa termine cei 400 de metri. Totul a fost filmat de mama sa, Anne urcand, apoi, totul pe siteurile se socializare. "Am vrut ca lumea sa inteleaga ca minunile se pot intampla doar daca crezi in ele!"


Americanii vor un nou imn national. Afla ce vedete pot avea acest privilegiu!... Top 10 cele mai bogate mostenitoare din lume, partea I...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x