Antena Căutare

VIDEO! Funny: Cerere in casatorie de infarct

Traim intr-o lume nebuna, in care fiecare om cauta, in felul sau, sa depaseasca limita banalului. Si nebunia are frumusetea ei...

Cererea in casatorie este un moment emotionant pentru orice femeie - trebuie sa fie memorabil, romantic si, poate, sa scurga o lacrima de emotie. Este momentul cel mai discutat in anii de casnicie, deoarece toata lumea va intreba "cum te-a cerut in casatorie"?

Povestea unei femei din Statele Unite poate suna cam asa: "Eram la o reuniune intre prieteni, pe un acoperis si el era pe punctul de a-mi face marea propunere. Exact in momentul in care a trebuit sa puna intrebarea, a cazut de pe acoperis".

Femeia, terifiata (si de-a dreptul amuzanta in slow motion) a alergat sa vada ce s-a intamplat si, cand, surpriza! Sotul ei statea relaxat pe o saltea gonflabila, inconjurat de cartonase cu mesajul "Vrei sa te mariti cu mine"?

Infricosata sau nu, la final, aceasta a recunoscut ca nu mai conteaza nimic, decat faptul ca inelul se afla pe degetul ei.

Foto: ipod.z.gp

Japonia: S-a deschis cel mai abrupt montagne-russe din lume... VIDEO! Cursele cu obstacole pentru iepuri, noul sport national din Germania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x