Antena Căutare

VIDEO! Homeless american, cu voce radiofonica, vedeta pe internet

Da, soarta se poate schimba in cateva secunde. Ted Williams, un afro-american in varsta de 53 de ani, care in ultimii douazeci de an a locuit sub cerul liber de langa suburbiile orasului Columbus (Ohio), este pe cale sa devina vedeta. Motivul: vocea sa radiofonica, antrenata special in tinerete.

Williams a lucrat in tinerete in industria radio, locuind o lunga durata de timp in New York, fiind nascut in Brooklyn. Dupa un timp insa, alcoolul si drogurile au pus stapanire pe viata lui si a ajuns fara loc de munca si fara locuinta. A ajuns pe strada.

Si in ultimii 20 de ani a trait sub cerul liber, tinand in mana un carton la intersectii pe care a stat scris "Dumnezeu mi-a dat un talent special: vocea mea". In ultimii 2 ani si jumatate insa Williams a stat departe de tentatii.

Apoi Williams a fost vazut la un moment dat, inregistrat, iar filmuletul uploadat pe Youtube a facut 3 milioane de vizualizari intr-o singura zi! De aici incepe noua, sau posibila noua viata a lui Ted Williams: a fost invitat la emisiuni si exista deja mai multe companii specializate din industria radio care sunt interesate de vocea acestuia.

"Nu imi doresc acum decat sa am din nou un job, o locuinta si sa-mi gatesc singur de mancare in propria bucatarie", a declarat Williams pentru CBS News, care doreste sa o faca fericita si pe mama sa, in varsta de 92 de ani.

Urmareste materialul VIDEO pentru a asculta vocea care a impresionat milioane de oameni din intreaga lume!

Un roman, autorul unei teorii revolutionare: omul cavernelor, mult mai inteligent decat noi... IMAGINI SOCANTE! Accidente la coridele pentru amatori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x