Antena Căutare

VIDEO: O vedetă TV a leșinat în timp ce prezenta știrile și a fost dusă de urgență la spital! Fanii cred că era BEATĂ

Kirsty Gallacher, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare ale postului Sky Sports, a avut probleme serioase în timpul buletinului de știri. Vedeta a citit cu greu informațiile de pe prompter, s-a bâlbâit de câteva ori, a început să râdă, iar apoi a leșinat.

Cei care au văzut toate aceste lucruri în direct au acuzat-o pe Kirsty că a venit la serviciu sub influența alcoolului, asta pentru că vedeta tv este destul de activă în cluburile de distracții.

Pe timpul pauzei publicitare, Kirsty a leșinat și a fost transportată de urgență la spital. Reprezentanții postului au spus că analizele făcute NU au depistat urme de alcool, iar prezentatoarea în vârstă de 40 de ani a fost afectată de oboseala acumulată în ultima perioadă, nicidecum de alcool.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cel mai SIMPLU JOC de CRĂCIUN pe care NIMENI nu-l poate rezolva! Crezi că poți să duci mașinile acasă?... Numai un nebun l-ar putea cumpăra! Cel mai urât pulover de Crăciun se vinde cu 24.000 de lire sterline...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x