Antena Căutare

VIDEO: Primii caini soferi din lume!

Sunt caini pe lume care conduc mai bine si mai sigur decat multi dintre soferii de pe strazile noastre. Trei patrupede au devenit primii caini soferi din lume, iar antrenorii lor au filmat intreaga scena, doar ca sa-i convinga si pe sceptici.

Faceti cunostinta cu Monty si cu Poter, doi caini care au ajuns mai departe decat a ajuns vreun patruped inainte lor: la volanul unei masini. Doar ca pana sa ajunga pionerii lumii canine, au fost la un pas sa ajunga in custile hingherilor.

Au fost salvati de o organizatie mondiala pentru protectia animalelor din Noua Zeelanda. Membrii organizatiei s-au gandit ulterior sa atraga atentia asupra faptului ca patrupedele sunt mai destepte decat s-ar crede. Si cum mai bine sa faca asta decat sa demonstreze ca pot face ce nu prea le iese multor oameni cu carte: sa conduca.

Va puteti imagina ca virajele, frana, ambreiajul sau acceleratia nu sunt la indemana oricui. Exista oameni cu scoala de soferi care nu prea se inteleg cu ele. Asa ca antrenorii cainilor au gasit o metoda eficienta prin care sa-i antreneze si sa-i incurajeze.

Momentan, doar trei caini din adapostul din Noua Zeelanda au fost selectati pentru a deveni primii piloti ai rasei canine. Cu putin interes am putea avea in curand si primul caine pilot de curse.

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 24 iulie!... Gata! E oficial in Molitfelnic! BOR a dat verde la sfintirea masinilor!!!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x