Antena Căutare

VIDEO: Therme București și-a „spălat” toate păcatele: Orchestra Simfonică București a cântat „Rapsodia Română” în halat și costum de baie

Therme București, cel mai mare complex construit de la zero din Europa pentru relaxare și distracție, a oferit duminică seară vizitatorilor un spectacol de zile mari.

VIDEO: Therme București și-a „spălat” toate păcatele: Orchestra Simfonică București  a cântat „Rapsodia Română” în halat și costum de baie Galerie
Therme București | Captur?

Therme București, cel mai mare complex construit de la zero din Europa pentru relaxare și distracție, a oferit duminică seară vizitatorilor un spectacol de zile mari. Sutele de oameni veniți să se relaxeze în piscine speciale și tobogane cu apă termală extrasă de la mare adâncime au avut parte de o reprezentație inedită a Orchestrei Simfonice București.

Membrii reputatei orcheste se aflau printre turiști, echipați după „eticheta locului”, în costume de baie sau halate. Odată cu primele acorduri, ei s-au reunit pe scena imensă și au interpretat „Rapsodia Română”. Astfel, peste 80 de instrumentiști au surprins vizitatorii complexului cu un spectacol spontan în care Rapsodia Română de George Enescu și Radetzky March de Johann Strauss și-au dat întâlnire într-o interpretarea neconvențională.


Complexul s-a transformat pentru câteva minute într-o imensă sală de concert, cu muzică de orchestră. Un flashmob muzical care i-a surprins pe vizitatori, dar și pe internauți. Clipul a fost distribuit de mii de români imediat după ce afost postat pe pagina oficială a complexului.

Evenimentul este o premieră absolută pentru toate centrele Therme din întreaga lume, fiind în același timp cel mai mare flashmob muzical organizat cu o orchestră în România: 80 de instrumentiști dintre care 8 toboșari, 22 de violoniști, 9 percuționiști, 4 violonceliști și 3 trompetiști, conform indexării făcute de Ziarul Metropolis.

Reacții pe Facebook: „Sunteți extraordinari!”

„Vizitatorii noștri au avut parte de o surpriză de proporții într-o duminică aparent obișnuită. Orchestra Simfonică București a venit și ea în #vacantalatherme și a organizat un spectacol uimitor, oferindu-le câteva minute de muzică de cea mai bună calitate celor care se relaxau deja în piscine și saune #cultureofhealth”- este mesajul care însoțește clipul și pe pagina oficială a complexului. Sute de mesaje de apreciere și de felicitare au fost postate de români pe Facebook. „Simțiți câtă iubire plutește în aer? Simțiți cum vindecă apă, dar mai ales muzica? Felicitări organizatorilor! Felicitări Orchestrei Simfonice din București! Domule dirijor sunteți simpatic”, a scris o româncă după ce a vizionat clipul.

Reprezentația vine după o perioadă în care numele Therme București a fost implicat în mai multe feedback-uri negative (acuzații de discriminare), neconfirmate însă de reprezentanții complexului.

S-a bronzat cu trafaletul. Cum arată tânăra care nu a mai ieșit din casă de rușine... Și tu ai adâncitura asta deasupra buzelor? Uite ce înseamnă! Nu te-ai fi gândit niciodată!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x