Antena Căutare

VIDEO! Un cangur paralizat a salvat viata unei femei

O poveste emotionanta cu un cangur adorabil, dar foarte incercat de viata, pe nume Irwin, a cucerit o comunitate intreaga din Statele Unite. In urma unui accident rutier, animalul a ramas paralizat, dar chiar si in acesta stare a reusit sa ii salveze viata unei femei care i-a devenit prietena devotata.

Inainte sa gaseasca animalul, femeia a incercat sa se sinucida. Gandurile de a-si lua viata au disparut total, odata cu aparitia lui Irwin, la care nu mai vrea sa renunte nici in ruptul capului.

“A facut mai mult pentru mine decat as putea eu face vreodata pentru el” a spus femeia. Este copilul ei acum, si va ramane alaturi de ea si dupa ce se va face bine.

Cangurul este tratat ca un copil de catre stapana lui. Este hranit si schimbat de scutece, de cateva ori pe zi. Cand vine vorba de mancare, Irwin nu este mofturos deloc, accepta aproape orice, de la macaroane la burrito. Uneori mai ia si mici gustari neprevazute.

Irwin nu si-a cucerit doar familia adoptiva, ci si pe toti localnicii din Broken Arrow. Sceptici la inceput, cand au auzit ca vecina lor si-a luat un cangur ca animal de companie, oamenii s-au indragostit iremediabil de Irwin.

foto: Hepta.ro

In SUA, si animalele de companie sunt obeze... Diamant galben de peste 110 carate, expus in Londra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x