Antena Căutare

VIDEO! Vezi cum influenteaza dragonul de apa anul 2012!

Dragonul de apa, care ne guverneaza anul acesta, face si desface destine. 2012 nu va fi un an bun pentru Vladimir Putin, Sandra Bullock sau Colin Farell, dar ii va surade lui Al Pacino. De asemenea, 2012 va fi un an de pus in rama pentru cei care lucreaza in turism, imobiliare sau in industria jocurilor de noroc. Aceste vesti vin de la expertii in feng shui. In Asia sunt foarte apreciati, asa ca la inceputul fiecarui an publica un index al predictiilor.

Va fi un an greu, spun expertii feng shui. Dar daca lucrati in sectorul jocurilor de noroc, in turism sau in domeniul imobiliar, dragonul va va impulsiona afacerile.

In Taiwan se fac deja preziceri legate de personaje celebre, ca de pilda Vladimir Putin. Nascut in 1952, prim ministrul Rusiei va pierde bani anul acesta.

In schimb, bogatii si celebrii din industria divertismentului vor fi rasfatatii dragonului. Un an grozav se anunta pentru Al Pacino. 2012 va fi un an bun si pentru Rupert Green, cunoscut pentru rolul din seria Harry Potter.

In schimb, Reese Whiterspoon va trebui sa tina stresul sub control. Si Sandra Bullock este avertizata de catre expertii feng shui ca trebuie sa fie mai atenta anul acesta la anturajul sau si la persoanele care vor sa o manipuleze.

Cat despre baiatul rau al Hollywood-ului, Colin Farell, el trebuie sa plece urechea la sfaturi pe care le va primi de la persoanele mai in varsta din jurul sau.

FOTO! Un rechin urias inoata langa o plaja din Marea Britanie... VIDEO! Vezi diamantul de 1 milion de dolari!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x