Antena Căutare

Video-viral! Și-a turnat o picătură de ulei de mentă pe locul în care se afla o căpușă. În 20 de secunde parazitul a ieșit din piele!

Căpușele sunt foarte periculoase pentru oameni, iar în ultima vreme tot mai multe persoane sunt afectate de paraziții pe care îi dobândesc din spațiile verzi și nu numai. O tânără britanică a găsit soluția de a elimina căpușele fără intervenția medicilor și într-un timp record

Căpușele sunt foarte periculoase pentru oameni, iar în ultima vreme tot mai multe persoane sunt afectate de paraziții pe care îi dobândesc din spațiile verzi și nu numai. O tânără britanică a găsit soluția de a elimina căpușele fără intervenția medicilor și într-un timp record.

Cu o picătură de ulei de mentă, femeia a reușit să îndepărteze parazitul în mai puțin de 20 de secunde, performanță filmată și postată pe rețelele de socializare.

Îți spune că te iubește și ar face orice pentru tine? Spune-i să-ți cumpere o astfel de geantă. O să ai o mare surpriză!... Nostradamus, previziuni despre 2017. O țară mare și puternică va avea de suferit după ce un președinte incompetent va fi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x