Antena Căutare

Alege una dintre frunze şi află ce spune asta despre personalitatea ta

Ce ai de făcut? Trebuie să alegi o frunză care crezi tu că te reprezintă, apoi să citeşti descrierea


Ce ai de făcut? Trebuie să alegi o frunză care crezi tu că te reprezintă, apoi să citeşti descrierea


1. Eşti vorbăreaţă şi îţi place să stai la poveşti cu cei din jur. Jumătatea dreaptă a creierului tău este probabil mai dezvolatata decât cea stângă, ceea ce înseamnă că te laşi ghidată adesea de emoţii, nu de un raţionament logic. Eşti meticuloasă şi creativă, dar de multe ori te simţi copleşită de situaţiile problematice care se ivesc în jurul tău.

2. Eşti liniştită, detaşată, relaxată şi preţuieşti pacea şi înţelegerea. Îţi place să faci lucrurile în ritmul tău, dar şi să socializezi cu cei din jur. Precaută, preferi să nu te arunci cu capul înainte când vine vorba de a lua o decizie. Nu prea înţelegi matematica şi ştiinţele exacte, dar te simţi atrasă de poezie şi lucrurile presărate de filosofie.

3. Preferi să-ţi ţii viaţa privată departe de ochii şi urechile indiscrete ale celor din jur, iar când vine vorba de exprimarea sentimentelor, devii şi mai introvertită. Ambiţioasa şi idealistă, nu eziţi să munceşti din greu pentru a-ţi transforma visele în realitate. Din păcate, nu lucrezi foarte bine în echipa şi eşti cam individualistă.

Bune de pus la rană! ZODIILE în care poți avea ORICÂND încredere... Ai putea râmâne fără contul de Facebook! Dacă ai PAROLA ASTA, schimb-o imediat!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x