Antena Căutare

O tânără a găsit un dulap abandonat într-un garaj. Prăfuit şi ros de şoareci, a fost transformat "într-o bijuterie"

O tânără din SUA a trăit o experienţă inedită: dornică să recondiţioneze un dulap vechi, a făcut eforturi şi şi-a pus îndemânarea şi talentul la contribuţie. Rezultatul a depăşit toate aşteptările!

O tânără a găsit un dulap abandonat într-un garaj. Prăfuit şi ros de şoareci, a fost transformat  "într-o bijuterie"
Dulap

O tânără din SUA a trăit o experienţă inedită: dornică să recondiţioneze un dulap vechi, a făcut eforturi şi şi-a pus îndemânarea şi talentul la contribuţie. Rezultatul a depăşit toate aşteptările!

Larissa a descoperit în garajul unei prietene un dulap care stătea să cadă. Rupt, ros de timp şi de şoareci, dulapul era o relicvă. Şi totuşi, din clipa în care a pus ochii pe el, tânăra a decis că trebuie să-l ia acasă. Zis şi făcut!

Faţa dulapului era aproape sfâşiată, iar lacul îşi pierduse cu totul strălucirea de odinioară. Nici mânerele nu mai erau toate la locul lor...

Larissa a pus deasupra un prosop îmbibat cu apă şi l-a lăsat să stea peste noapte. A doua zi, placajul a fost înlăturat extrem de repede.

L-a şlefuit şi a aplicat un strat gros de vopsea albă. Apoi a croit câteva forme dintr-un carton şi a trasat cu grijă modelul. Mânerele au fost schimbate cu unele noi şi vopsite într-un albastru ca cerul.

Bijuterie pe patru picioare, nu-i aşa?

A luat apoi o emblemă de maşină VW şi a aplicat-o în faţă. A folosit apoi două mânere de la un dulap de bucătărie vechi pe post de ştergătoare şi a făcut o maşinuţă de toată frumuseţea! I-a dat chiar şi un nume - Beep.

Odată terminat, dulapul a fost scos la licitaţie, în scopuri caritabile.

Banana cu pete pe coajă este o armă redutabilă împotriva cancerului!... Pe pariu că nu știai! De ce masa de biliard are culoarea verde?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x