Antena Căutare

Wi-Fi gratuit în toaletele publice. Unde şi când va fi disponibil - FOTO

Totul se întâmplă, unde altundeva, decât în China? Astfel, 100 de toalete publice cu Wi-Fi gratuit vor fi construite în Beijing, pentru că accesul la internet să fie întotdeauna disponibil, potrivit agenției oficiale Xinhua, citată de EFE.

Totul se întâmplă în China. Da, da! Astfel, 100 de toalete publice cu Wi-Fi gratuit vor fi construite în Beijing, pentru ca accesul la internet să fie întotdeauna disponibil, scrie agenția Xinhua, citată de EFE.

Toaletele vor fi dotate cu dispozitive de încărcare a telefoanelor mobile și a vehiculelor electrice. Astfel de toalete sunt disponibile deja în districtele Tongzhou și Fangshan, scrie evz.ro.

Ideea revoluționară face parte dintr-un program de renovare a băilor publice vechi din capitală chineză și va dură cinci ani.

Fiecare toaletă va costa aproximativ 50.000 de yuani (în jur de 7.600 de dolari) și vor fi adaptate pentru uzul persoanelor cu handicap și al copiiilor (la o înăltime corespunzătoare pentru aceștia). Ceva total neobișnuit, având în vedere că părinții din această țara își indeamnă copiii să-și fac nevoile pe stradă, potrivit Agerpres.

La ei banii vin pe bandă rulantă. Zi de mare succes pentru Scorpioni şi Berbeci! Horoscopul de miercuri, 27 aprilie... Ne concentrăm, da? Găseşte-l, în doar zece secunde, pe îndrăgitul Yoda din mulţimea de girafe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x