Antena Căutare

Ziua Femeii, sărbătorită de Google prin doodle-ul de astăzi, 8 martie

Așa cum ne-a obișnuit, Google celebrează fiecare zi importantă din istorie printr-un doodle. Astăzi, Ziua Internațională a Femeii este marcată într-un mod inedit. 12 femei își spun poveștile de viață într-un mod inedit.

Așa cum ne-a obișnuit, Google celebrează fiecare zi importantă din istorie printr-un doodle. Astăzi, Ziua Internațională a Femeii este marcată într-un mod inedit. 12 femei își spun poveștile de viață într-un mod inedit, printr-un doodle.

Douăsprezece femei din medii diferite împărtășesc poveștile personale într-o serie de narațiuni vizuale. Mai exact, fiecare poveste reprezintă un moment, o persoană sau un eveniment care le-a marcat viața. În timp ce fiecare artist are o poveste unică, temele sunt universale, reamintindu-ne cât de mult avem în comun. Cuvintele și a imaginile contribuie la aducerea acestor povești la viață într-un mod care invocă sentimente de înțelegere, empatie și spirit al zilei.

Ziua Femeii, sărbătorită de Google prin doodle-ul de astăzi, 8 martie

Acest proiect a fost o călătorie incredibilă pentru noi și am fost emoționați de onestitatea, intimitatea și curajul povestirilor colaboratorilor noștri. Translatarea acestor lucrări în peste 80 de limbi și împărtășirea acestora pe o audiență globală înseamnă atât de mult pentru noi și sperăm ca internauții să se simtă la fel de inspirați ca și noi”, au precizat oficialii de la Google.

Acest doodle creat de 8 martie este dedicat tuturor femeilor din viața noastră care continuă să se miște și să schimbe lumea cu propriile lor povești.

Anunțul care A ȘOCAT sute de mii de români. Lumea s-a revoltat, iar administratorii au scos rapid anunțul de pe site!... Cum să îți calmezi bebelușul care plânge încontinuu. Orice mamă ar trebui să cunoască aceste trucuri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x