Antena Căutare

Anunțul care A ȘOCAT sute de mii de români. Lumea s-a revoltat, iar administratorii au scos rapid anunțul de pe site!

Fel și fel de lucruri își vând românii pe site-urile de anunțuri, dar să vinzi pe ”cineva” întrece orice fel de imaginație! Este cazul unei femei din Râmnicu Vâlcea care și-a scos fiica ”la vânzare” pe OLX. Anunțul pare extrem de serios, iar femeia a găsit chiar și o explicație pentru gestul său, scrie cancan.ro.

Anunțul extrem de controversat a apărut recent pe OLX, cu fotografia ”produsului” și descrierea acestuia ca atare. Sau, mai bine zis, a acesteia, pentru că.. O mamă își cedează propria fiică unor străini!

”Dau o fată de 14 ani spre adopție. Este puțin uzată dar merge. Este foarte leneșă” a scris persoana care își oferă fiica spre adopție cu titlul ”gratuit” și stare ”Utilizat”. Vânzătoarea a oferit și o motivație a deciziei sale incredibilă! ”Este foarte leneșă. Din cauza asta o dau spre adopție”.
Anunțul nu a rezistat mult pe site, acesta fiind dezactivat rapid de administratori pentru încălcarea gravă a regulilor elementare de vânzare și….conduită.

O bunicuță de 76 de ani, înghite, zilnic, 24 de kilometri, împingând scaunul cu rotile al nepoțelului de 9 ani. ”Trebuie... Ziua Femeii, sărbătorită de Google prin doodle-ul de astăzi, 8 martie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x