Antena Căutare

Ziua Internațională a Femeii, 8 martie. Ce flori i se potrivesc în funcție de data nașterii

8 martie, Ziua internațională a Femeii, este o zi potrivită pentru a impresiona femeile din viața ta prin diverse gesturi și cadouri. Dacă te-ai gândit să-i cumperi mamei, iubitei, pritenei, surorii tale flori pentru a o impresiona, ei bine îți dăm noi câteva sfaturi despre ce i s-ar potrivi. Află e flori i se potrivesc în funcție de data nașterii.

8 martie, Ziua internațională a Femeii, este o zi potrivită pentru a impresiona femeile din viața ta prin diverse gesturi și cadouri. Dacă te-ai gândit să-i cumperi mamei, iubitei, pritenei, surorii tale flori pentru a o impresiona, ei bine îți dăm noi câteva sfaturi despre ce i s-ar potrivi. Află e flori i se potrivesc în funcție de data nașterii.

Flori 8 martie - Floarea Soarelui

Zile de naștere: 1, 10, 19, 28
Persoanele care s-au născut în această zi simt nevoia să se afle în centrul ateției, să fie apreciați și admirati. Astfel de personae reușesc să se facă ușor cunoscute și au idealuri din ce în ce mai înalte.

Flori 8 martie - Bujor

Zile de naștere: 2, 11, 20, 29
Bujorul este simbolul iubirii devotate, a firilor plăpânde și gingașe care se dedică extrem de mult celor din jur. De o sensibiltate aparte, aceste personae se simt total împlinite atunci când iubesc și se simt iubite.

Flori 8 martie - Hortensie

Zile de naștere: 3, 12, 21, 30
Sunt personele care atrag sexul opus ca pe un magnet, având mereu un look și fresh. Trăsăturile lor sunt unele special cu un aer exotic.

Flori 8 martie - Albăstrea

Ziele de naștere: 4, 13, 22, 31
Persoanele născute în această zi sunt foarte buni prieteni și se fac mereu plăcuți, fiind compania ideală pentru orice vacanță sau petrecere. Ei sunt genul de oameni care ar face orice pentru cei din jur.

Flori 8 martie - Iris

Zile de naștere: 5, 14, 23
Persoanele care se nasc în această zi sunt printre cele mai deosebite deoarece Irisul este simbolul national al Japoniei. Cu un simț de adaptare uluitor, aceștia se vor putea descurca în orice mediu sau domeniu de lucru.

Flori 8 martie - Mac

Zile de naștere: 6, 15, 24
Aceste persoane au o putere incredibilă de a manipula persoanele din jurul lor. Acest lucru îi poate ajuta de foarte multe ori, dar poate creea și neplăceri atunci când cei din jur se simt conduși de aceste persoane.

Flori 8 martie - Orhidee

Zile de naștere: 7, 16, 25
Elegante, frumoase și cu o atitudine de invidiat, așa putem caracteriza persoanele născute în aceste zile. Floare nobilă și exotica, orhideea este acel ceva pe care n-ai cum să nu-l deosebești din mulțime.

Flori 8 martie - Margaretă

Zile de naștere: 8, 17, 26
Aceste persoane au de cele mai multe ori așteptări prea mari de la cei din jur și din acestă cauză tind să fie dezamagiți destul de des. Aparent naivi, aceștia dețin o inteligență aparte care se evidențiază în cele mai neașteptate momente.

Flori 8 martie - Trandafir

Zile de naștere: 9, 18, 27
Sunt genul de personae care fac față la stres și la situațiile mai dificile cu ușurință. Firi impulsive și explosive, tind să facă greseli din cauza caracterelor lor și pasiunii puțin agresive cu care se manifestă.

Un bărbat mort și-a terorizat vecinii, până la venirea Poliției! Cum a fost posibil... Pune bicarbonat de sodiu în pantofi și așteaptă câteva minute! Ce se întâmplă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x