Antena Căutare

Mesaje de 8 Martie. Mesaje și Felicitări de La mulți Ani pentru Mama de Ziua Femeii 2019

Mesaje de 8 Martie. Mesaje și Felicitări de La mulți Ani pentru Mama de Ziua Femeii 2019. Ce urări să transmiți de cea mai frumoasă zi a Femeii.

Mesaje de 8 Martie. Mesaje și Felicitări de La mulți Ani pentru Mama de Ziua Femeii 2019
mesaje de la multi ani de 8 martie | puterea.ro

Mesaje de 8 Martie. Mesaje și Felicitări de La mulți Ani pentru Mama de Ziua Femeii 2019. Ce urări să transmiți de cea mai frumoasă zi a Femeii.

8 Martie e Ziua Internaţională a Femeii

Fie că este vorba de mămici, soţii, iubite, prietene sau colege, de 8 Martie gândurile bune merg către femeile care fac lumea mai frumoasă. Iată mai jos idei de mesaje, urări, felicitări sau sms-uri, pe care să le transmiți de Ziua Femeii.

Mesaje de 8 martie pentru mame. La mulți ani, mama!

“O mamă atât de minunată ca tine merită ca fiecare zi să fie 8 martie! La mulţi ani, mămico!”

”Îţi multumesc că m-ai iubit şi m-ai învăţat să iubesc şi pe ceilalţi, dar mai ales pe tine. La multi ani, mami!”

“Unei singure fiinţe din viaţa mea îi datorez tot ceea ce eu am şi ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat naştere, m-a crescut şi m-a învăţat să iubesc. Nu exista cuvinte care să o descrie! Te iubesc, mama! La mulţi ani”

“Ziua de 8 Martie îmi oferă prilejul potrivit pentru a-ţi spune cât de mult însemni pentru mine. Vreau să-ţi mulţumesc pentru tot ceea ce am învăţat de la tine: cum să dăruiesc necondiţionat, cum să am încrede în mine.Tu ai fost cea care m-a iubit fără a cere nimic în schimb, tu eşti cea care mi-a oferit sprijin şi încurajări când aveam nevoie, tu ai fost mereu alături de mine când viaţa părea împotriva mea.Te iubesc, mămica mea…”

“Un gând mărunt pentru iubirea imensă pe care ţi-o port. La mulţi ani, mama!”

“Singura persoană care va avea întotdeauna încredere în mine, care va fi întotdeauna lângă mine, care mă va iubi întotdeauna este mama mea! La mulţi ani!”

"Nu există suficiențe îmbrățișări și nici suficienți pupici pe lumea asta pentru a-ți arată cât de mult te iubesc, mami. La mulți ani!"

"Mămico, știu că sunt prea mic pentru a ști prea multe despre lume, dar știu deja că locul meu preferat din această lume este acolo unde ești tu! La mulți ani!"

"Mămico, tu ești viață mea, ești inimă mea. Ești cea mai bună mamă din lume. Trandafirii sunt roșii, violetele sunt albastre, iar tu să ai o Zi a Mamelor fericită. La mulți ani!"

"Dacă aș avea câte o floare pentru fiecare clipă în care mă gândesc la ține, mamă, ar însemna să mă plimb veșnic într-o grădină de flori. La mulți ani, mamă!"

"Mămico, te voi iubi mereu. Și întotdeauna tu vei fi cea mai minunată mămica din lume. Tu ești totul pentru mine. M-am gândit că de ziua ta să-ți iau niște flori, așa, obișnuite, dar... știu că tu ai preferă un Buchet de dragoste veșnică. La mulți ani, Mami!"

"Ziua Mamelor vine și pleacă, dar eu te voi iubi mereu, mămico! Nu am nevoie de vreo ocazie specială că să-ți spun că tu ești cea mai scumpă mămica! La mulți ani!"

"Fie că toată dragostea pe care le-o oferi celor din jur să se întoarcă la ține în această Zi specială! La mulți ani, Mamă!"

Imagine mesaj de la mulți ani pentru mamă. "Nimic nu este la fel de special că ține mămico, nimic nu este atât de prețios, nimic nu este la fel de frumos precum sunt ochii tăi și nimic nu are atâta dragoste precum are inimă ta! Te voi iubi mereu! La mulți ani, Mami!"

"Mamă, îți mulțumesc pentru faptul că mi-ai dăruit zâmbetele, îmbrățișările și cuvintele tale de încurajare, dar și pentru nenumăratele dați când ai fost alături de mine. Te iubesc, Mamă și îți doresc la mulți ani!"

"Cred în dragoste la prima vedere pentru că tu ești prima persoană pe care am văzut-o atunci când am deschis ochii și de-atunci te iubesc cel mai mult. La mulți ani, mamă!"

"La mulți ani de Ziua Mamei, mămico! Tu ești o inspirație, ești o prietenă grozavă, ești de departe cea mai bună mamă pe care o puteam cere!"

Mamă, acest buchet este pentru miile de lucruri pe care le-ai făcut pentru noi în fiecare zi și pentru faptul că nimeni altcineva nu le-ar fi făcut în locul tău. Noi nu te apreciem doar azi, ci pentru întotdeauna. La mulți ani, mămico!"

"Astăzi este ziua cuiva care m-a învățat despre dragoste, despre bucurie și despre viață. Pot doar să-ți spun două lucruri: "mulțumesc" și "te iubesc!" La mulți ani, mamă!"

Mesaje de 8 Martie Ziua Femeii

"Azi uită cine eşti şi trezeşte-te la viaţa o dată cu natura. Fii un fluture zglobiu şi aşează-te pe prima floare a purităţii. Ziua să-ţi fie mai senină ca infinitul. La mulţi ani, floare a primăverii.Te iubesc”!

” Îţi doresc ca aceste zile de primăvară şi răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!”

„Odată cu venirea primăverii, ai venit tu… a răsărit primul ghiocel şi cu el dragostea mea pentru tine… ţi-am dăruit un buchet de flori şi tu mi-ai dăruit dragostea ta… şi de atunci în sufletul meu e întotdeauna primăvara… pentru că acolo eşti tu… tu eşti primăvara sufletului meu. Te iubesc!”

„Te port oriunde în gândurile mele şi te simt chiar dacă eşti departe de mine! De 8 martie îţi urez o primăvară frumoasă, cu soare, fericire şi toată dragostea prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!”

Fie că toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Îți doresc un 8 Martie special!

Fă că toată viață ta să fie că un 8 martie... așa cum vrei tu... primăvară frumoasă pentru toate fețele și femeile :)

Închin paharul pentru toate Femeile! Pentru bărbații care le au, pentru cei care le-au avut și pentru cei care vor avea norocul să le cunoască! Pentru toate femeile, să le vedem fericite!

Fie că toate împlinirile frumoase, anatatea și spiritul acestei zile să va însoțească pretutindeni... și fie că primăvară iubirii să va inunde sufletul cu bucurie și cu parfumul tuturor florilor sale. Va doresc un 8 Martie cât mai frumos.

Felicitări de 8 Martie Ziua, Femeii

“Ştiu că nu ţi-am arătat mereu că am apreciat ceea ce ai făcut pentru mine. Îţi sunt recunoscătoare că exist – ţie îţi datorez omul care sunt astăzi, datorită ţie sunt un om mai bun. Tu m-ai învăţ să mă respect şi să respect pe alţii, tu eşti cea care m-a învăţat să fiu tolerantă, tu eşti cea care m-a ascultat întotdeauna şi care a fost alături de mine mereu. La mulţi ani”

“Îţi sunt recunoscătoare pentru faptul că m-ai iubit necondiţionat şi că ai avut grijă de mine toată viaţa, îţi sunt recunoscătoare pentru că îţi pasă de viaţa mea, pentru că ai mereu o vorbă bună pentru mine când lucrurile merg rău. Îţi urez o zi plină de voie bună şi sper că dragostea mea să îţi umple viaţa la fel cum dragostea pe care mi-ai purtat-o tu a umplut-o pe a mea”

“Ziua de 8 Martie îmi oferă prilejul potrivit pentru a-ţi spune cât de mult însemni pentru mine. Vreau să-ţi mulţumesc pentru tot ceea ce am învăţat de la tine: cum să dăruiesc necondiţionat, cum să am încrede în mine. Tu ai fost cea care m-a iubit fără a cere nimic în schimb, tu eşti cea care mi-a oferit sprijin şi încurajări când aveam nevoie, tu ai fost mereu alături de mine când viaţa părea împotriva mea.Te iubesc, mămica mea…”

Pe 8 Martie sărbătorim Ziua Internațoonală a Femeii, o zi de recunoaștere a meritelor sale pe toate palierele vieții, într-o lume dominată de bărbați. Vezi aici un top special, realizat cu ocazia zilei de 8 Martie.

Ziua Femeii 2019. Câte femei sunt în România potrivit INS și ce știm despre ele... Ziua Femeii 2019. Ce dificultăți întâmpină femeile și mamele, în România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x