Antena Căutare

Vremea în weekend 8-10 martie. Temperaturi de până la 25 de grade Celsius

Vremea in weekend 8-10 martie. Temperaturile vor fi foarte ridicate in special vineri, când maximele se vor apropia chiar si de valoarea de 25 de grade Celsius in sud-estul teritoriului. Meteorologii anunta cele mai calduroase zile de pana acum.

Vremea în weekend 8-10 martie. Temperaturile vor fi foarte ridicate în special viner, când maximele se vor apropia chiar și de valoarea de 25 de grade Celsius în sud-estul teritoriului. Meteorologii anunță cele mai călduroase zile de până acum.

ANM, actualizare estimări meteo. Vremea 5 martie-1 aprilie

Vremea 8 martie. Prognoza meteo pentru vineri

Vineri vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioada, iar cerul va fi variabil. Izolat în vestul și în nord-vestul țării se vor semnala câteva averse slabe de ploaie, care vor fi însoțite răzleț și de descărcări electrice, modelele numerice rulate de ido.ro arătând că temperaturile ridicate urmează să favorizeze creșterea instabilității atmosferice. Vântul va suflă moderat în cea mai mare parte a țării, cu excepția sud-vestului, unde acesta va fi mai mult slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 16 și 21 de grade în Transilvania, Maramureș, Banat, Crișana și Oltenia și 19-24 de grade în Muntenia, Dobrogea și Moldova, cu valori ușor mai scăzute așteptate în sudul litoralului, datorită influenței termice moderatoare a Marii Negre.

Vremea 9 martie. Prognoza meteo pentru sâmbătă

Sâmbătă vor mai cădea unele ploi locale în Transilvania, Banat, Maramureș și nordul Moldovei (îndeosebi sub formă de aversă), iar regimul termic va fi mai apropiat cu câteva grade de media climatologică a perioadei, spre deosebire de ziua de vineri (însă temperaturile încă vor rămâne considerabil mai ridicate decât ar fi normal pentru dată de 9 martie). Vântul va suflă moderat în sud-vestul și în nord-vestul teritoriului și mai mult slab în restul regiunilor. Temperaturile maxime, potrivit prognozei Vremea.ro, se vor încadra în general între 11 și 16 grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana (cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în depresiunile din estul Transilvaniei), 18-23 de grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 14-19 grade în Moldova.

Vremea 10 martie. Prognoza meteo pentru duminică

Duminică va plouă pe spații relativ extinse în Banat, Crișana, Transilvania, Maramureș și nordul Moldovei, însă cantități ceva mai importante de apă (până la 15-20 de mm) se vor acumula local doar în Maramureș. Vântul va suflă moderat spre tare în cea mai mare parte a țării, iar la munte pe crește acesta va atinge la rafală până la 80-100 de km/h. Maximele termice vor urcă la prânz până spre 10-15 grade în Transilvania și Maramureș, 12-17 grade în Banat și Crișana, 17-22 de grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea (cu cele mai ridicate valori așteptate a se înregistra în zona Luncii Dunării), în timp ce în Moldova maximele se vor situa în general între 14 și 19 grade Celsius.

Sursa: vremea.ro

Prognoza meteo 7 martie. ANM, avertizare meteo de vreme severă... Vremea 9 martie. Prognoza meteo - temperaturi record în București și la munte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x