Antena Căutare

Ziua nașterii și bolile la care suntem predispuși. Ce spun numerologii

Numerologii spun că sănătatea se vede și în numărul destinului.

Ziua nașterii și bolile la care suntem predispuși. Ce spun numerologii

profimedia

Oana și Adina Timofte, numerologi de profesie, ne informează cum se calculează cifra destinului și ce legătură există între ziua de naștere și bolile la care suntem predispuși.

Ce calcule se fac pentru cifra destinului

Pentru a calcula cifra destinului trebuie să luăm fiecare cifră din data nașterii, cu zi, lună și an, iar dacă ajungem la un rezultat cu 2 cifre, le adunăm și pe acelea. Astfel, ajungem la un rezultat cu o singură cifră, dar dacă adunând ajungem la 11, 22 sau 33, aceste cifre rămân de sine stătătoare pentru că sunt cifre maestre.

Cei care au cifra destinului 1, sunt predispuși să aibă probleme de vedere, tensiune arterială, probleme cu inima, plămânii. Ca și remediu, aceștia se pot folosi de practicile yoga și pot consuma fructe uscate.

Pentru cei care au numărul de destin 2, pot avea probleme cu dinții și probleme stomacale. Un remediu util ar fi meditația, dar și plimbările de seară. De asemenea, ei ar putea consuma alimente care le elimină problema constipației.

Cifra destinului și bolile la care suntem predispuși

Persoanele care au cifra destinului 3 sunt predispuși să aibă afecțiuni ale tiroidei, alergii, căderea părului și probleme cu colesterolul. Drept remediu se recomandă evitarea mâncărurilor grase și practicarea tehnicilor de respirat și de meditație.

Pentru cifra 4, există predispoziție pentru probleme cu oasele, cu articulațiile, probleme cu inima sau probleme urinare.

Citește și: Cum se calculează cifra destinului și ce îți rezervă viitorul în funcție de acest număr

Se recomandă consumul de fructe seara și sportul în mod constant. Cei care au cifra destinului 5 pot suferi de migrene, insomnia, dureri ale mâinilor. Este recomandat să se plimbe mai mult în natură și să consume nucă de cocos.

Cei care au cifra destinului 6, se pot confrunte cu probleme la nivelul capului și gâtului, dar și la nivelul organelor reproducătoare.

Pentru cifra 7, problem ear putea apărea pentru amigdalite, tensiune nervoasă, dar și pe partea de frici și griji.

Cei cu cifra 8 pot suferi de balonări și probleme cu dinții și oasele. Remediile recomandate include sportul de dimineață și mierea în combinație cu lapte călduț.

Citește și: Numerologie. Ce ai fost într-o viață anterioară în funcție de ziua ta de naștere

Pentru cifra 9, există predispoziție la probleme cu sângele, genunchii și organele de reproducere. De asemenea, există predispoziție la accidente bruște.

Pentru 11, 22 și 33 sunt valabile cele spuse la 2,4 și 6 la care de adaugă problemele pe partea psihică și tendințe către isterii.

Când este vacanța de Paște în 2023. Iată cum poți să-ți planifici programul de sărbători
Sărbătorile se apropie și mulți se întreabă deja când este vacanța de Paște în anul...
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023. Gemenii prind curaj să spună tot ce simt. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023 spune că Gemenii nu au deloc nevoie de încurajare pentru a...
Parteneri
Zodii care nu știu să lupte pentru iubirea lor. Află ce spun specialiștii
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x