Live acumAdela
Prime Time 20:30Adela

Cum se calculează cifra destinului și ce îți rezervă viitorul în funcție de acest număr |Video

Numerologul Corina Stratulat, despre cum va arăta perioada următoare, în funcție de cifra destinului.

Numerologul Corina Stratulat vorbește despre cum îți poți da seama dacă activitatea actuală este misiunea ta. De asemenea, specialistul în numerologie ne-a arătat cum se calculează numărul destinului si ce semnificație are.

Numerologul a vorbit despre vocația și menirea fiecarui om, care spune că, fiecare dintre noi avem un rol în aceasta lume.

citește și: Cum să-ți calculezi cifra destinului și ce carieră să alegi în funcție de acest număr | VIDEO

Cum se calculează numărul destinului

Numărul destinului este foarte important de cunoscut, deoarece relevă informații despre existența ta. Data de naștere a fiecăruia indică traseul existenței și parcursul fiecăruia de-a lungul vieții. Pornind de la data de naștere, numerologia prevede modul în care o persoană se va comporta pe parcursul vieții sale. Pentru a afla ce tip de traseu veți avea în viață, adunați ziua, luna și anul nașterii și reduceți totalul la un număr cuprins între 1 și 9, cu excepția numerelor 11 respectiv 22, care sunt numere maestre, acestea nu se vor reduce la o cifră.
Exemplu 1: ziua 21 + luna 01 + anul 1980 = 2+1+0+1+1+9+8+0= 22
Acest număr fiind unul maestru nu se va reduce la o singură cifră. În acest caz, drumul vieții este reprezentat de numărul 22.
Exemplu 2: ziua 31 + luna 03 + anul 1978 = 3+1+0+3+1+9+7+5= 32
3+ 2 = 5
În acest caz numărul destinului este reprezentat de cifra 5.

Numărul destinului 1 – „Viață caracterizată de acțiune individuală”

Să învăt să fiu independent din toate punctele de vedere. Dacă ai acest număr, drumul tău în viață este marcat de reușită și realizări individuale. Este un drum dificil dar cu șanse ce permit învingerea obstacolelor. Acest număr simbolizează o viață activă și deseori cu schimbări neașteptate. Calitățile necesare pentru asumarea unui destin 1 sunt: curajul, încrederea în forțele proprii, perseverența și voința.

citește și: Cum amplificăm energia feminină cu ajutorul numerologiei! Sfaturile numerologului |Video

Numărul destinului 2 – „Viață în colaborare și armonie cu ceilalți”
Acest destin favorizează asocierile de orice fel. Acest drum în viață simbolizează o pasivitate extremă și există tendința ca persoana să trăiască la bunul plac al evenimentelor. Reușita sa în viață vine în timp, uneori în mod neașteptat prin intermediul altei persoane care îi oferă ajutorul. Calitățile de care are nevoie persoana ce posedă numărul destinului 2 sunt: diplomația, echilibrul și răbdarea.

Destinul 3 – „Viață ce favorizează creativitatea și exprimarea”

Trebuie să știu să lucrez în echipă. Acest destin favorizează activitățile ce presupun contacte și relații cu semenii, simbolizează o viață plăcută fără prea multe obstacole și cu posibilități de reușită destul de rapide, uneori sclipitoare și neașteptate. Calitățile necesare sunt creativitatea și ingeniozitatea, dacă dați dovadă de acestea puteți avea succes și o evoluție fericită.

Destinul 4 – „ Viață ce constituie muncă și realizări concrete”

Trebuie să facă cu multă seriozitate. Să faca lucruri palpabile. Să respecte ordinea. Acest destin favorizează succesul prin muncă și eforturi susținute și constante. Chiar dacă evoluția este lentă, persoana obține reușite solide și stabile. Nimic nu este dobândit cu ușurință de către cei ce au acest număr al destinului, însă au un destin cu puține riscuri. Calitățile necesare sunt: perfecționismul, rigoarea, perseverența, munca bine făcută.

citeste si: Totul despre cifra cinci. Explicația numerologului! Luna mai, a cincea din calendar, reprezentată de schimbare

Destinul 5 – „Viață activă cu multă mișcare și schimbări”

Persoane care au nevoie să se simta libere. Acest destin favorizează schimbarea în toate domeniile. Sub influența acestui număr viața cunoaște transformări frecvente. Acest destin este marcat de călătorii, activități fizice, aventură și libertatea individuală. Frecvente evenimente neprevăzute și o viață pasională, de asemenea, poți avea parte de multe riscuri. Au nevoie de capacitatea de adaptare și îndrăzneală pentru asumarea cum trebuie a acestui destin.

Destin 6 – „Viață cu multe responsabilități dar și armonie sentimentală”

Oameni care trebuie să-și asume responsabilități și sa fie de folos celorlalți. Acest drum implică folosirea liberului arbitru, întrucât obligă la alegerea unor opțiuni, iar alegerea direcției corecte nu este întotdeauna simplu de realizat. Dacă drumul ales este unul pozitiv, atunci ascensiunea este una rapidă, ajungând chiar foarte sus în direcția aleasă. În sens contrar consecințele rareori sunt benefice. Numărul 6 reprezintă căsătoria și familia și este un drum al dragostei. Poate simboliza și responsabilități ce se pot transforma în poveri. Calitățile necesare pentru a trece cu ușurință pe acest drum al destinului sunt: voința, concilierea și capacitatea de adaptare.

Destinul 7 – „Viață interioară și independentă”

Persoane care trebuie să crească continuu, să devină experți într-un domeniu. Acest destin favorizează tot ce ține de analiză, cercetare și în special activitățile spirituale. Acestor nativi le place independența. Prieteniile sunt sursa unor mari satisfacții, însă căsătoriile sunt în unele cazuri greu de suportat. Trebuie să-și dezvolte interesul pentru cel de alături și dezinteresul pentru tot ce ține de aspectele materiale, punând accent pe partea spirituală.

citeste si: Cum influențează numărul casei, starea de spirit a locuitorilor! Explicațiia numerologului

Destinul 8 – „Viață cu realizări ambițioase și achiziții materiale”

Oamenii care trebuie să ajungă cineva, să aiba putere, daca nu o au pot deveni agresivi. Sunt lideri și merg în zona de business. Acest destin favorizează ambițiile și marile realizări. Simbolizează banii, puterea, materialitatea. Este totuși un destin dificil, căci comportă riscuri și încercări dar poate să conducă și la reușite extraordinare. Nu este scutit de probleme de sănătate sau accidente. Pentru a-și asuma destinul acești nativi au nevoie de curaj, simțul echilibrului, putere de a îndura și rezistență.

Destinul 9 – „Viață de evadare sau închinată unui ideal”

Oamenii care trebuie să inspire. Destin ce favorizează călătoriile. Acest destin promite multe ocazii și variate experiențe. Reușita celor ce au acest număr al destinului se manifestă adesea în mod neprevăzut. De asemenea, este un destin ce presupune multe emoții, obstacole și pericole. Acest destin simbolizează căutarea unui ideal sau a realizării unei vocații. Calități necesare pentru asumarea acestui destin sunt: sensibilitatea, curajul, un spirit deschis, consacrarea și este nevoie de a nu trăi iluzoriu, ci de a fi mai realist.