Căutare Live

Interpretare vise. Visul zilei, 26 ianuarie: BANI. Culoarea e cheia

Visul zilei, 26 ianuarie. Dacă visezi BANI, poate fi ”de bine”, dar și ”de rău”

Visul zilei, 26 ianuarie. Dacă visezi BANI, poate fi ”de bine”, dar și ”de rău”. Culoarea banilor este cheia către bogăție sau sărăcie, potență sau impotență.

Banii, în vis, înseamnă că vă veți confrunta cu multe primejdii, dar puteți experimenta și schimbări majore, în sens pozitiv.

Interpretare vise. BANI

Culoarea și numărul banilor sunt importante. Potrivit psihanaliștilor, monedele de aur (deci bani galbeni) simbolizează, în cazul bărbaților, capacitatea acestora de a iubi și de a reuși în viață, potență financiară, în timp ce monedele de argint reprezint orientarea acestora spre femei, dar și către sărăcie. La femei, banii sunt întotdeauna simbolul speculațiilor erotice.

Bani de hârtie sau monede: simbolizează energia sufletească. Cine găsește bani în vis, își va încărca deci bateriile. Cine visează că pierde bani, se va plânge de pierderea unei calități deosebite sau a uneia dintre forțele sale motrice emoționale.

Bani, bani, bani....

Dacă te visezi cu bani - urmează o perioadă fără griji în existența ta

Dacă găsești bani în vis, semn e că vei pierde și banii pe care-i ai bani pierzând

Bani în vis - vei avea niște pierderi

Numeri bani- vei avea parte de bogăție, de noroc.
Bani de argint- explicația romaneaca a unui vis cu bani este că aceștia înseamnă vorbe, adesea aceste vorbe nefiind prea bune.
Bani aruncând - mici necazuri care-ți vor produce mari neplăceri.
Bani de argint - înseamnă că veți face afaceri cu mult câștig.

Tradiția românească explică visul la bani de argint că fiind multă vorba, bârfe, vorbe rele. Dacă visați că auziți clinchetul banilor de argint este semnal de boală.

Tu ai visat bani? Ce explicație i-ai dat visului tău?

VREMEA 26 ianuarie Craiova. Cer senin... Calendar ortodox. Rugăciunea de mântuire care se rostește numai 27 ianuarie...
Parteneri
Haine care avantajează minionele. Ce să porți ca să pari mai înaltă
Nu este nimic greșit să fii minionă. E important să apreciem fiecare femeie în parte și suntem de acord cu asumarea și pozitivitatea corpului. E foarte important să te iubești așa cum ești. Dar suntem diferite și dacă nu ai înălțimea dorită, iată o listă cu haine care avantajează minionele.
Catine.ro
Ultimele știri