Kylie Minogue a lansat videoclipul piesei „Say Something”

Cântăreaţa de origine australiană Kylie Minogue a lansat videoclipul piesei „Say Something”, după două săptămâni de la prezentarea noului single.

Piesa va fi inclusă pe albumul „Disco”, al 15-lea al artistei, iar videoclipul este regizat de Sophie Muller.

„Say Something” este produsă de Biff Stannard, vechi colaborator al lui Minogue.

În luna mai a acestui an, Kylie Minogue, în vârstă de 52 de ani, a dezvăluit într-un interviu că următorul album îi va purta numele şi că va aborda un stil pop „pentru oameni maturi”.

Cel mai recent album de studio al ei, „Golden”, a apărut în 2018.

Kylie Minogue, născută pe 28 mai 1968, şi-a început cariera ca actriţă şi a cunoscut succesul în muzică odată cu single-urile „Locomotion“ şi „I Should Be So Lucky“. Începând cu 1988, a lansat 14 albume de studio, cel mai recent datând din 2018 („Golden”), care au fost vândute în peste 80 de milioane de copii în întreaga lume. Are în palmares 16 ARIA Awards, trei Brit Awards şi un Grammy (din cinci nominalizări), între altele.

Kylie Minogue a concertat în România de două ori - la festivalul Cerbul de Aur, Braşov, în anul 1993, şi la Bucureşti, în cadrul turneului „KylieX2008”, pe stadionul Cotroceni.

Sursa: News.ro

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri