Antena Căutare

La 80 de primăveri, Jane Fonda face declarații fără perdea: „Sânii mei sunt deformați și… prea tari!”

La 80 de primăveri, Jane Fonda este una dintre cele mai frumoase actrițe ale lumii și deși nu vrea să recunoască, a descoperit elixirul tinereții. Chiar dacă e chiar dacă e octogenară, vedeta poate face concurență cu brio colegelor mai tinere de la Hoollywood. 

La 80 de primăveri, Jane Fonda este una dintre cele mai frumoase actrițe ale lumii și deși nu vrea să recunoască, a descoperit elixirul tinereții. Chiar dacă e chiar dacă e octogenară, vedeta poate face concurență cu brio colegelor mai tinere de la Hoollywood.

La 80 de primăveri, Jane Fonda face declarații fără perdea: „Sânii mei sunt deformați și… prea tari!”

La această vârstă, actrița se ține verde: are energia unei adolescente și nu o dată a fost surprinsă de fotojurnaliști alergând sau făcând sport, gimnastică aerobică și pilates. Mai nou, starul hollywoodian a vorbit despre sânii ei și despre secretele aspectului ei tânăr.

A iubit bărbați mai tineri

Întrebată fiind cum reușește să arate atât de bine, Jane Fonda a declarat că e nevoie de o genetică bună și mulți bani. ”Gene bune și o grămadă de bani. Și postura ajută. Mi-am rupt spatele pe când aveam 13 ani, așa că am petrecut mult timp în care mi-am făcut spatele puternic”, a declarat, fără perdea, actrița care a jucat, recent, în pelicula ”Book Club”.

Purtând un dialog cu colega ei de platou, Mary Steenburgen, Jane a oferit și alte detalii intime. ”Acum știu de ce erai îngrijorată să mă atingi. Pentru că am făcut o masectomie, iar sânii mei sunt diformi și foarte tari”, a declarat Jane Fonda. Actrița a mai mărturisit, printre altele, că a avut iubiți mai tineri și că adora să poarte fuste scurte, dar a renunțat.

La 80 de primăveri, Jane Fonda face declarații fără perdea: „Sânii mei sunt deformați și… prea tari!”

Jane Fonda, născută pe 21 decembrie 1937, în New York, este actriţă şi producător de film. Este câştigătoare a două premii Oscar - pentru ”Klute” (1971) şi ”Coming Home” (1978) -, a şapte Globuri de Aur, a două trofee BAFTA şi a fost distinsă cu Palme d'Or onorific, în 2007. A jucat în peste 50 de filme artistice şi de televiziune, între acestea numărându-se ”Desculţ în parc/ Barefoot in the Park” (1967), ”Călăreţul electric/ The Electric Horseman” (1979) şi ”Stanley & Iris” (1990). În acest an, a apărut în este filmul ”Our Souls At Night”, alături de Robert Redford, vechiul său partener de platou.

Jane Fonda a fost căsătorită de trei ori - cu regizorul Roger Vadim, în perioada 1965-1973, cu Tom Hayden, în perioada 1973-1990, şi cu magnatul media Ted Turner, în perioada 1991-2001.

În anul centenarului aniversăm 100 de ani de la moartea unuia din marii poeți naționali...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x