Antena Căutare

Locuitorii Japoniei,TERORIZAȚI de oamenii plătiți să împingă lumea în metrou. Condițiile în care călătoresc acești oameni sunt INUMANE. Vezi VIDEO

Metroul din Tokyo este o adevărată minune! Pleacă aproape 24 de trenuri pe oră, în aceeaşi direcţie. Deşi sunt atât de multe trenuri, aglomerația atinge cote maxime, mai ales la oră de vârf.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pentru ca oamenii să încapă în vagoane, angajaţii metroului, cunoscuţi cu denumirea de ,,oshiya'' sau ,,împingătorii'', au scopul de a împinge oamenii în vagoane.

Împingătorii au apărut acum un secol, la americani, fiind originari din New York. Aceştia nu erau plăcuţi de oameni deoarece îi împingeau pe pasagerii cu ostilitate, primind apelativul de ,,ambalatori de sardine''.

Odată cu introducerea uşilor automate, majoritatea şi-au pierdut locul de muncă în 1920. Imaginile surprinse de fotograful Michael Wolf în 2012 arată durerea de pe chipul pasagerilor în timp ce sunt lipiţi de geamurile metroului și abia se mai pot mişca.

În Tokyo, aproape 40 de milioane de pasageri utilizează transportul pe căi ferate. Dintre aceştia, 8,7 milioane de persoane utilizează metroul.

Imagini care te vor convinge, vezi VIDEO:

Fetița le-a murit la 8 zile de la naștere, după ce ,,VIRUSUL SĂRUTULUI‘’ i-a mâncat plămânii și creierul. Părinții devas... BOALA care ne ucide! Ei sunt cei mai iubiți actori și cântăreți care s-au sinucis din cauza DEPRESIEI! Îi recunoști?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x