Antena Căutare

Medicul Ion Alexie l-a tratat pe Mihai Neșu în SUA. Acum vine în ajutorul românilor: "O măsură radicală ne poate scăpa de coronavirus” 

Medicul Ion Alexie, născut în Craiova, plecat în 1996 peste hotare, tocmai în Las Vegas pentru a-și împlini visul de a deveni un doctor de renume, pare un fel de "înger pe pământ". Omul l-a îngrijit luni bune pe Michael Jackson, iar mai apoi l-a tratat pe Mihai Neșu, fotbalisul rămas paralizat după un accident nefericit pe teren.

Medicul Ion Alexie l-a tratat pe Mihai Neșu în SUA. Acum vine în ajutorul românilor: "O măsură radicală ne poate scăpa de coronavirus” 
Mihai Neșu, alături de medicul care l-a tratat în SUA | Libertatea

Medicul român care l-a tratat pe Mihai Neșu în SUA a făcut mai multe declarații în contextul pandemiei de coronavirus:”Doar o măsură radicală ne poate scăpa de coronavirus”

Citește și: Ion Alexie este medicul care l-a îngrijit pe Michael Jackson!​

Într-un clip postat pe canalul de Youtube, medicul a explicat de ce se răspândește atât de rapid cronavirusul, dar și cum poate fi ucis cu ușurință.

”Virusul trăiește 2-3 zile pe mese, pe scaune, pe suprafețele unde cineva tușește, strănută și poate să fie contractat de oamenii care ating acele suprafețe, iar apoi duc mâinile la nas, la gură și se infectează. Oamenii de știință nu sunt siguri că acea cantitate care rămâne în aer este infectivă sau nu. Părerea mea este că sunt foarte multe virusuri în aer, astfel că omul se poate îmbolnăvi rapid".

Vezi declarațiile complete ale medicului, cu privire la coronavirus AICI!

Mihai Neșu a fost tratat în SUA de medicul Ion Alexie

Printre pacienții doctorului Ion Alexie s-a numărat și Mihai Neșu, pe care l-a tratat în Statele Unite, după ce fostul fotbalist a suferit un grav accident pe terenul de sport, în urma căruia a rămas paralizat de la gât în jos. Mihai Neșu are numai cuvinte de laudă despre doctorul român:

De ce să folosești transferul online de bani în locul plăților cash?... O companie canadiană anunţă producerea unui vaccin pentru COVID-19...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x