Antena Căutare

Lora nu încetează să ne uimească! Cântă fabulous în limba franceză! Dă-i un play!

Nu mai e demult nici o îndoială că Lora este una dintre cântărețele de la noi cu VOCE. Ea a demonstrat, de multe ori,că are o voce puternică. Poate, oricând, să interpreteze, live, orice melodie sau gen muzical. Pentru asta, fanii au îndrăgit-o imediat! Acum, Lora ne-a uimit cu o piesă cântată în limba franceză.

Nu mai e demult nici o îndoială că Lora este una dintre cântărețele de la noi cu VOCE. Ea a demonstrat, de multe ori,că are o voce puternică. Poate, oricând, să interpreteze, live, orice melodie sau gen muzical. Pentru asta, fanii au îndrăgit-o imediat! Acum, Lora ne-a uimit cu o piesă cântată în limba franceză.

Lora nu încetează să ne uimească! Cântă fabulous în limba franceză! Dă-i un play!

Lora a emoționat pe toată lumea care a fost prezentă la evenimentul Frenchmania, organizat de Institutul Francez din România. Ea a interpretat piesa "Tourner la page", o melodie ce îi aparține lui Zaho, o artistă originară din Algeria.

Dă-I și tu play cover-ului Lorei! : )

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Știu că o să vă surprind: Jennifer Aniston sărută mai bine decât Angelina Jolie!” Chiar nu ne așteptam de la el să decl... Cântăreața Rita Ora a scos o nouă piesă! Dacă îți lipsește încrederea în tine, ascultă noul ei single!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x