Antena Căutare

O femeie a reușit să opereze aripa unui fluture! Internauții de pe Facebook au fost șocați

Există speranță!Întâlnim tot mai des cazurile în care se vorbește despre oameni care mutilează sau omoară animale. Omenirea nu e pe cale de dispariție. Asta ne-o arată o femeie cu inima mare.  Oameni din întreaga lume au fost extrem de uimiți când au văzut ce a făcut un suflet de om cu aripa unui future. Mii de internauți i-au lăsată pe Facebook comentarii salvatoarei. Aceștia spun că fata a făcut ceva atât de măreț pentru ceva atât de mic. Ei făceau referire la fluturele cu aripa frântă. Romy McCloskey, este femeia care a dus un future în sala de operție.

Există speranță! Întâlnim tot mai des cazurile în care se vorbește despre oameni care mutilează sau omoară animale. Omenirea nu e pe cale de dispariție. Asta ne-o arată o femeie cu inima mare. Oameni din întreaga lume au fost extrem de uimiți când au văzut ce a făcut un suflet de om cu aripa unui future. Mii de internauți i-au lăsată pe Facebook comentarii salvatoarei. Aceștia spun că fata a făcut ceva atât de măreț pentru ceva atât de mic. Ei făceau referire la fluturele cu aripa frântă. Romy McCloskey, este femeia care a dus un future în sala de operție.

O femeie a reușit să opereze aripa unui fluture! Internauții de pe Facebook  au fost șocați

Fluturii Monarh pot trăi undeva între două săptămani și cinci luni, însă viața acestui fluture ar fi fost scurtată dramatic din cauza unui defect.

Romy McCloskey este pasionată de fluturi, ba chiar are o mică crescătorie acasă. De curând, unul dintre fluturi a venit pe lume cu un defect, cu o aripă ruptă. Așa că femeia a dus fluturele în sala de operație și a încercat să îi repare aripa.

Romy a folosit o serie de instrumente pentru a realiza delicata operație: un prosop, un cârlig de sârmă, ciment, o scobitoare, un tampon de bumbac, foarfece, o pensetă și pulbere de talc. Rezultatul? O minune!

O femeie a reușit să opereze aripa unui fluture! Internauții de pe Facebook  au fost șocați

Salvatoarea norocosului fluture a spus pentru BuzzFeed News că dragostea ei pentru fluturi datează de 20 de ani, atunci când mama ei era pe moarte. Inainte de deces, mama lui Romy i-a spus “Romy, de fiecare dată când vei vedea un flure, să știi că eu sunt cu tine și că te iubesc”.

O femeie a reușit să opereze aripa unui fluture! Internauții de pe Facebook  au fost șocați

Wow! Ce declarație i-a făcut Barack Obama soției lui, Michelle, de ziua ei... Cea mai sexy pianistă a zilelor noastre face ravagii pe Facebook! Talentată și apetisantă, asa i-a innebunit pe oameni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x