Antena Căutare

”Bă, bă, bă, nu mă vezi?” Omul a ajuns să strige după urs, în pădure. Reacția speriată a animalului, surprinsă pe filmare. Video

Într-o pădure din România, un om sperie un urs. S-a întâmplat recent, iar momentul a fost filmat și postat pe internet, unde a stârnit numeroase reacții. Animalul se sperie de omul pe care îl vede mult prea târziu, iar acesta strigă amuzat: „Bă, bă, bă, nu mă vezi?”

Într-o pădure din România, un om sperie un urs. S-a întâmplat recent, iar momentul a fost filmat și postat pe internet, unde a stârnit numeroase reacții. Animalul se sperie de omul pe care îl vede mult prea târziu, iar acesta strigă amuzat: „Bă, bă, bă, nu mă vezi?”

„Bă, bă, bă, nu mă vezi?”, spune pe video bărbatul, care s-a adăpostit în spatele unui copac, văzând că animalul se apropie la foarte mică distanță.

Preocupat mai mult să-l filmeze decât să se apere în eventualitatea apariției unui pericol, bărbatul pare că nu conștientizează că are în față un urs, care ar fi putut ataca în orice moment. Clipul a fost publicat de site-ul alba24.ro.

Avertizare de călătorie pentru Spania: Circulaţia va fi afectată vineri... Maimuțe torturate în experimente. Imagini șocante într-un laborator din Germania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x