Antena Căutare

Veste ÎNGROZITOARE pentru fanii lui Ozzy Osbourne! Mesajul de ADIO al rockerulului britanic

Ozzy Osbourne, legenda muzicii heavy metal, a anunțat că va face un turneu mondial ,,de adio'' în 2018. ,,Oamenii mă tot întreabă când am de gând să mă pensionez. Acesta va fi ultimul meu turneu mondial, dar e posibil să mai susțin câte un concert ici-colo'', a declarat ,,prințul întunericului'' într-un comunicat. 

Ozzy Osbourne, legenda muzicii heavy metal, a anunțat că va face un turneu mondial ,,de adio'' în 2018. ,,Oamenii mă tot întreabă când am de gând să mă pensionez. Acesta va fi ultimul meu turneu mondial, dar e posibil să mai susțin câte un concert ici-colo'', a declarat ,,prințul întunericului'' într-un comunicat.

Rockerul britanic în vârstă de 68 de ani va concerta, ulterior, în America de Nord, datele spectacolelor urmând a fi anunțate în perioada imediat următoare.

Osbourne va porni în turneu pe data de 5 mai, în Mexic. Artistul va concerta, apoi, în Chile, Argentina și Brazilia, după care va petrece o lună în Europa.

8 MARTIE. CALENDAR ORTODOX. Sfântul ortodocșilor și catolicilor, ocrotitorul MAMELOR, bolnavilor și săracilor... Cea mare DESCOPERIRE A OMENIRII. Obiectul ULUITOR care dovedește existența unui personaj din Biblie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x