Antena Căutare

150 de deputati au intarziat la depunerea juramantului

Parlamentarii isi schimba plenul, dar naravul ba. In ziua cea mare a juramantului, unii dintre alesi nu s-au grabit sa ajunga la timp. 150 de deputati au intarziat, iar cei care au ajuns, au ignorat procedura. De emotie sau din neatentie, fie s-au balbait, fie au imbogatit juramantul cu tot felul de cuvinte. Prilej de glume pentru colegii mai experimentati. Intr-un final, 410 din cei 412 deputati au reusit sa jure

Sedinta Camerei Deputatilor de astazi ar fi trebuit sa fie una solemna, ca era zi de juramant. Numai ca parlamentarii parca erau la locul de joaca. Si-au facut poze pentru a imortaliza momentul pentru posteritate, au ras, s-au plimbat prin sala si au incercat scaunele din plen.

Din cauza emotiilor sau pur si simplu din neatentie, alesii au ratat si momentul depunerii juramantului si nu au tinut mana pe Biblie.

Gigi Becali s-a plictisit repede. A incercat sa-si omoare timpul cu diverse discutii, dar pana la urma a iesit din sala. Iar cand n-are ceva mai bun de facut, Gigi se distreaza. Se joaca si cu presa.

Oricum alesii au inceput bine. Cu dreptul chiar, pentru ca de maine sunt in vacanta. Vor reveni la munca abia pe 1 februarie.

Promisiunile noului Guvern: salarii si pensii mai mari. Vezi aici de cand vor fi puse in practica... Verestoy Attila: Nu a fost nicio negociere intre PSD si UDMR. Uniunea este in OPOZITIE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x