Antena Căutare

5 milioane de euro fara licitatie, afaceri din spalat podele si servicii de paza

Banii CFR-ului si ai altor institutii de stat se scurg, in plina criza economica, spre buzunarele activistilor de partid fara dureri de cap, fara licitatii prin sanatoasa metoda a negocierii directe. Invocand, culmea, o „situatie de extrema urgenta“, autoritatile statului scurg milioane de lei catre buzunarele unor marunti activisti de partid de guvernamant, cum este si Mihai Balota, consilier local al PDL in Sectorul 3, pentru prestarea serviciilor de curatenie si pentru servicii de paza si protectie.



Balota, un pic de la CFR, un pic de la RATB

Ultima ciupeala pentru activistul de partid Mihai Balota s-a petrecut ieri, cand firma sa Mivi Trading SRL s-a lipit, in urma unei negocieri directe cu CFR Craiova, de un contract de 231.000 de lei pentru spalarea vagoanelor arondate acestei statii.

Portita legala de care s-a folosit CFR Craiova pentru a atribui acest contract firmei activistului de partid este la fel de bizara: „situatie de urgenta extrema survenita in urma unor evenimente care nu puteau fi prevazute de autoritatea contractanta, in conformitate cu conditiile stricte stabilite in directiva".

Tot articolul, in Financiarul

Ultimatum: Ministrii au maximum 7 zile pentru a veni cu planul de restructurare a agentiilor si angajatilor... Motiunea de cenzura citita partial, pentru a nu-l lasa pe Jerzy Buzek sa astepte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x