Antena Căutare

50 de legi, respinse pe banda rulanta de deputati

Deputatii au respins ieri aproape 50 de legi. Printre ele s-a numarat si propunerea de modificarea a ordonantei privind circulatia pe drumurile publice, potrivit careia cei care se inscriu la examenul pentru obtinerea permisului de conducere trebuie sa aiba cel putin studii gimnaziale.

Initiativa legislativa urmarea combaterea obtinerii frauduloase a permiselor de conducere, dar si sa reduca analfabetsimul unor categorii defavorizate.

Un alt proiect respins, care propunea completarea aceleiasi ordonante, prevedea anularea permisului de conducere in cazul in care, sub influenta bauturilor alcoolice, s-a produs un accident soldat cu vatamare corporala sau cu decesul unei persoane.

Deputatii au respins si proiectul de lege care introducea "acordul prezumat", in baza caruia, o persoana care, in timpul vietii, nu si-a exprimat refuzul de a-si dona organele se considera automat ca este acord sa le doneze dupa deces. Printre initiativele respinse s-a numarat si cea privind aplicarea unui TVA de 5% pentru produsele romanesti.

Sursa: Jurnalul National

Sondaj: Romania nu este pregatita pentru interventia in Libia... Antonescu: Prin atitudinea lui Basescu, Romania a adoptat o pozitie paguboasa in cazul Libiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x