Antena Căutare

69% din populatie va vota pentru demiterea presedintelui potrivit ultimului sondaj Avangarde

Radu Tudor a prezentat in cadrul emisiunii "Punctul de intalnire" un sondaj exclusiv Avangarde pentru referendum in legatura cu prezenta şi intentia la vot.

De asemenea, o cerere a telespectatorilor Antenei 3 este ca sistemul de vot sa fie bine explicat pana in ziua referendumului. Astfel, daca votati DA - Traian Basescu va fi demis, iar daca votati NU - Traian Basescu se va intoarce la Cotroceni.

Marius Teleanu, Directorul Avangarde, a pus la dispozitie sondajul emisiunii Punctul de Intalnire. Sondajul a fost facut in perioada 16-21 iulie, pe 1000 de persoane adulte şi are o marja de eroare de +/-3%.

Pentru referendumul din 29 iulie prezenta la vot se anunta a fi de 59%. Dintre cei care se vor prezenta 69% vor vota pentru demiterea lui Traian Basescu, iar 31% impotriva.

In cazul in care duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare, USL va obtine 63% din optiuni, fiind urmat de PD-L, cu 19%, si PP-DD, cu 13%.

Daca pe 29 iulie s-ar desfasura si alegeri prezidentiale rezultatul ar fi urmatorul: Crin Antonescu – 54%, Dan Diaconescu – 17%, Mugur Isarescu – 12%.

PSD face publice dosarele in care Basescu ar putea fi ANCHETAT daca pierde referendumul... Traian Basescu: Trebuie facut tot ce se poate pentru invalidarea referendumului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x