Antena Căutare

A fost o inscenare tentativa de suicid a lui Nastase? Vezi explicatia medicilor!

Tentativa de sinucidere a fostului premier Adrian Nastase a ridicat si semne de intrebare in randul romanilor. Medicul Mircea Beuran, seful Clinicii de Chirurgie de la Spitalul de Urgenta Floreasca, unde este internat fostul prim-ministrul, a incercat sa explice daca gestul facut de Nastase miercuri seara a fost o inscenare sau nu.

Medicul Mircea Beuran este seful Sectiei de Chirurgie de la Spital Floreasca.

Adrian Nastase a fost operat joi dimineata de prof. dr. Serban Bradisteanu si Ioan Lascar, medic chirurg si, respectiv, chirurg plastician, asistati de o intreaga echipa medicala.

De asemenea, medicul Beuran a mai tinut sa precizeze ca fostul premier Adrian Nastase "nu are leziuni de organe vitale, dar sigur ca toate tesuturile sunt importante".

In ceea ce priveste directia glontului pe care Nastase si l-a tras in gat, profesorul Beuran, care a vazut rana, a precizat ca focul de arma a fost tras dinspre stanga spre dreapta.

Primarul din Baia Mare ar putea fi sanctionat pentru discriminare... Ion Cazacu, avocatul lui Adrian Nastase: Nu putem pune la indoiala ce s-a intamplat acolo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x