Antena Căutare

Administratia Prezidentiala a cheltuit peste 30 de mii de euro pe abonamentele de presa, chiar daca Traian Basescu a renuntat sa mai citeasca ziarele

Presedintele Traian Basescu este un avid cititor de ziare si reviste. O demonstreaza cele peste 33.000 de euro pe care i-a cheltuit administratia prezidentiala pe achizitii de presa, din ianuarie pana acum. Surprinzator, insa, seful statului declara in urma cu doar cateva zile ca a renuntat inca de la inceputul anului la toate abonamentele de presa din cauza atacurilor la care este supus in publicatiile adversarilor sai politici.

cotidianul.ro


Cu toate astea, presedintele Traian Basescu sustinea miercuri, intr-o emisiune televizata, ca a renuntat inca de la inceputul anului la abonamentele de presa.

Cu cateva zile inainte ca presedintele sa faca aceasta declaratie, administratia de la Cotroceni a facut o comanda de cumparare ziare si reviste, in valoare de 3.000 de euro, care se adauga la suma initiala. Potrivit cotidianul, Administratia Prezidentiala a cheltuit in total 33.100 de euro pe abonamente la presa romaneasca si internationala, numai in 2010.

Traian Basescu a renuntat la serviciile Politiei Rutiere pentru coloanele prezidentiale... EXCLUSIV! Subalternii lui Boc, case de lux pe bani publici...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x