Antena Căutare

Adrian Nastase a dezvaluit legaturile dintre procurorii care l-au anchetat in dosarul "Matusa Tamara". Citeste-le aici!

Adrian Nastase face dezvaluiri din spatele gratiilor. Fostul premier a scris pe blogul personal despre un asa-zis "triunghi al bermudelor” de la DNA, care ii are in prim-plan pe cei trei procurori care au instrumentat dosarul "Matusa Tamara”. Doi dintre ei au legaturi cu Monica Macovei.

Fostul premier Adrian Nastase a fost achitat in dosarul "Matusa Tamara”, iar acum a scos la iveala legaturile dintre procurorii care l-au anchetat. "Iata "triunghiul" care s-a ocupat, sub supravegherea lui Daniel Morar, de dosarul meu: procuror sef de sectie - Doru Tulus - numit de Monica Macovei, procuror Claudia Rosu - in relatii apropiate, ulterior sotia lui Doru Tulus si procuror Paul Dumitriu - fost consilier al Monicai Macovei.", a scris Nastase pe blogul personal.

Claudia Rosu a fost primul procuror la care a ajuns dosarul lui Nastase, iar apoi a fost trimis la procurorul Paul Silviu Dumitriu.

"Cine era dl. Dumitriu? Un fost consilier al fostului ministru Monica Macovei si fost sef al Corpului de control al acesteia - Coincidenta! Evident, rechizitoriul din 2009, confirmat - desigur - de catre seful sectiei, Doru Tulus, relua toate acuzatiile si formularile din rechizitoriul redactat de Claudia Rosu", a explicat fostul premier.

Foto: Intact Images

Reprezentantii Comisiei de la Venetia vin sa se intalneasca cu presedintele Basescu... Daniel Morar: "Dosarele referendumului vor scoate la lumina nume grele"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x